Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Sindikati: Još teža godina pred nama

Predsednik Saveza samostalnih sindikata Vojvodine Goran Milić izjavio je da sindikati očekuju težu iduću godinu od ove na izmaku, jer se predviđa da bi bez posla moglo da ostane oko 80.000 ljudi.

Litvanija uvodi evro 1. januara

Prvog dana nove godine Litvanija prelazi na evro kao sredstvo plaćanja, čime će ta zemlja, koja beleži brz privredni rast i nije mnogo zadužena, postati 19. članica zone evra.

"U Pošti niko neće ostati bez posla"

Direktor "Pošta Srbije" Milan Krkobabić izjavio je da u ovom javnom preduzeću niko neće ostati bez posla, ali da ono ide u susret racionalizaciji poslovanja kroz primenu nove organizacije i sistematizacije.

Pobuna putnika u avionu Er Srbije

U avionu Er Srbija (Air Serbia) na relaciji Beograd - Podgorica morala je da interveniše policija jer su neki putnici zbog kašnjenja leta skoro tri sata hteli da napuste avion.

Mihajlović: Nikada nije dovoljno žena u Vladi

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović smatra da u Vladi Srbije žena nije nikada dovoljno i da je žena retko ta koja donosi odluku i koja potpisuje ozbiljne stvari i poslednja kaže - to će biti lako.

Veternik: Muž pucao u ženu pa se ubio?

Beživotno telo muškarca M.J. (56) pronađeno je u kući u Ulici Vuka Karadžića u Veterniku, dok je u Klinički centar Vojvodine prebačena tridesetrogodišnja žena sa prostrelnim ranama.

Dvogodišnjak slučajno ubio majku

Jedan dvogodišnji dečak slučajno je ubio svoju majku kada je, dok su kupovali u prodavnici, gurnuo ruku u njenu tašnu, gde se nalazio pištolj, koji je opalio, saopštila je policija u gradu Hajdenu, u američkoj saveznoj državi Ajdaho.