Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Bugarski: Finansije ključne za razvoj poljoprivrede

Poljoprivredni forum "Hrana za Evropu", koji četvrti put zaredom u Subotici organizuje Ekonomski institut u saradnji sa Društvom agrarnih ekonomista Srbije, posvećen je Strategiji poljoprivrede i ruralnog razvoja Srbija, i traje 22. i 23. oktobra 2014. godine.

Dobio otkaz dok je bio u komi

Veterinar Dragoslav Burčul teško je povređen nesreći putujući službenim vozilom do radnog mesta, a dok je još bio u komi, stigao mu je otkaz ugovora o radu

RTS i RTV rebalansom dobijaju više para

RTS i RTV će, prema predlogu rebalansa budžeta za 2014. godinu, dobiti 900 miliona dinara više iz državne kase nego što je bilo predviđeno, kaže savetnica u Ministarstvu finansija Ela Ki Simić.

Kina šalje letelicu oko Meseca

Kina tvrdi da će lansirati eksperimentalnu letelicu između petka i nedelje koja će kružiti oko Meseca pre povratka na Zemlju.

Kineski ambasador najavio nove investicije u Srbiji

Ambasador Narodne Republike Kine u Beogradu Li Mančang najavio je danas u razgovoru sa ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandarom Vulinom, nove investicijeu Srbiji, koje će uskoro biti realizovane.

Uskoro u proceduri zakon o GMO

Srbija planira u narednih godinu dana da ispuni sve uslove za ulazak u Svetsku trgovinsku organizaciju (STO), uključujući usvajanje zakona o genetski modifikovanim organizmima, izjavila je danas šefica pregovaračkog tima Tanja Miščević.

Istraga zbog vređanja Vučića

Više javno tužilaštvo u Beogradu istražuje incident u kome je Igor Mikić, tokom živog prenosa, pred kamerom RTS vređao premijera, na utakmici Srbija - Albanija.

Hrvatski vojnici u novembru na vežbi u Srbiji

Deset pripadnika hrvatske vojne policije u novembru će u Srbiji učestvovati na zajedničkoj vežbi "Platinium Wolf 15", s oružanim snagama država članica NATO i država članica Partnerstva za mir.

Nema detalja o izvozu Fijata u Rusiju

Nedelju dana nakon obećanja ruskog predsednika Vladimira Putina srpskim zvaničnicima da se može razgovarati o bescarinskom izvozu izvesnih kvota automobila "fiat 500L" na tržište Ruske Federacije, u Kragujevcu nema novih detalja o tom eventualnom poslovnom aranžmanu.