U Sjenici sneg visine 27 cm, Kopaonik najhladniji

U Srbiji je jutros najhladnije na Kopaoniku, gde su u 13 časova izmerena minus tri stepena, a u pojedinim mestima trenutno padaju sneg, susnežica i kiša.

U Srbiji je jutros najhladnije na Kopaoniku, gde su u 13 časova izmerena minus tri stepena, a u pojedinim mestima trenutno padaju sneg, susnežica i kiša.

U Sjenici je izmeren sneg visok 27 centimetara, na Zlatiboru 20, Kopaoniku 19, a na Crnom Vrhu snežni pokrivač visok je četiri centimetra, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Sneg umerenog intenziteta trenutno pada na Crnom Vrhu, a slab sneg pada na Kopaoniku i u Vranju, dok u Leskovcu veje susnežica.

Kiša umerenog intenziteta trenutno pada u Kikindi, Kuršumliji, Ćupriji i Zaječar, a slaba kiša pada na Paliću, u Zrenjaninu, Banatskom Karlovcu, Loznici, Valjevu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu, Negotinu, Kraljevu, Kruševcu i Nišu.

Najtoplije je na Paliću, u Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Beogradu, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu i Negotinu, gde je izmereno osam stepeni. U Kragujevcu i Ćupriji je izmereno sedam, Kraljevu, Kruševcu i Zaječaru šest, Požegi pet, Kuršumliji četiri, Nišu i Dimitrovgradu tri, na Zlatiboru, u Sjenici, Leskovcu i Vranju dva, a na Crnom Vrhu nula stepeni.

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i malo toplije vreme, u većem delu dana suvo i u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima i maksimalnom temperaturom od osam do 13 stepeni. Kako je saopštio ranije danas RHMZ, ujutro se u severnim, a kasno posle podne u južnim i istočnim predelima, očekuju mestimično kiša, a na visokim planinama i sneg.


Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija