Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Požar u bivšoj zgradi radio Subotice

U nekadašnjoj zgradi Radio Subotice u popodnevnim časovima došlo je do požara koji su vatrogasci stavili pod kontrolu, a gori krov objekta koji nije u funkciji već više od godinu dana.

Ranjeno dvoje u eksploziji na Palama

Muškarac i žena ranjeni su kada je bačena "eksplozivna naprava" ispred Tržnog centra "Tom" na Palama, rekla je portparol Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

"Putin može biti opasan"

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton, koja će danas u Berlinu predstaviti svoju knjigu "Teški izbori", izjavila je da Vladimir Putin može biti opasan.

Banka odbila da otvori račun Romkinji

Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Nevena Petrušić rekla je da su im stizale pritužbe NVO koje se bave pravima romske nacionalne manjine da  Agencije za izdavanje nekretnina neće da pruže usluge Romima, a da pojednine banke ne žele da im otvore račun.

Subotica: Otvorena prva senzorna soba

U subotičkom Školskom centru za vaspitanje i obrazovanje slušno oštećenih lica, koji pohađa oko 104 predškolaca, osnovaca i srednjoškolaca, otvorena je prva senzorna soba u Severnobačkom okrugu.

Tri sata visila nad provalijom

Na Staroj planini ovog vikenda održana je prva ženska i muška avanturistička trka na kojoj je učestvovalo 75 odvažnih dama i 50 muškaraca.

Skočio sa drugog sprata kroz prozor tužioca

Tridesetogodišnji Marko Spasić iz Lebana, koga je leskovačka policija juče uhapsila, zajedno sa još jednom osobom, zbog sumnje da su počinili više teških krađa u Medveđi, skočio je sa drugog sprata kroz prozor kancelarije tužioca u Lebanu.