Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Sneško Belić zaustavio voz kod Prokuplja

Putnički voz koji saobraća na relaciji Niš - Prokuplje gotovo pola sata je stajao na ulazu u Prokuplje, nedaleko od železničke stanice, zbog velikog Sneška Belića kojeg je neko napravio na šinama, saopštili su danas iz prokupačke policije.

Održana protestna šetnja povodom godišnjice ubistva Olivera Ivanovića

Uz zvuke pesme "Vostani Serbije" protestna šetnja u Beogradu povodom godišnjice ubistva liders Gradjanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića završena je nešto posle 20 časova ispred Hrama svetog Save na čijem ulazu su gradjani ostavili sveće, jer im nije bilo dozvoljeno da udju.

Rusi će i održavati pruge u Srbiji

Kompanija ruskih železnica RŽD Internešenel potpisaće sutra, tokom posete predsednika Rusije, sa Vladom Srbije memorandum koji predviđa da ta kompanija ubuduće i održava pruge izgrađene u Srbiji u okviru realizacije ruskog kredita, najavljuje generalni direktor RŽD Internešenel Sergej Pavlov.

Uvrede niškog funkcionera na račun novinarke

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Udruženje novinara Srbije (UNS) osudili su uvrede koje je zamenik gradonačelnika Niša Miloš Banđur uputio novinarki iz tog grada Seni Todorović.

Oslobođeni svi optuženi za kamenovanje ambasade SAD

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio sedmoricu optuženih da su sa NN licima, posle mitinga "Kosovo je Srbija" 2008. godine u Beogradu, kamenjem gađali američku ambasadu, u kojoj je potom izbio požar, a jedan mladić izgoreo.