Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Novim korisnicima penzije isključivo na tekući račun

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje saopštio je da će, u skladu sa izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, od 1. januara 2019. godine novim korisnicima isplaćivati penzije i nakande isključivo na tekući račun.

Više od 420.000 evra za doček u Beogradu

Novogodišnji koncerti, koji će se održavati 30. i 31. decembra i 1. januara, Beograđane će koštati ukupno 423.172 evra, pa će ovogodišnji doček biti više nego duplo skuplji od prošlogodišnjeg.

Evro sutra 118,17 dinara

Dinar će sutra, u sredu, neznatno promeniti vrednost prema evru i zvanični srednji kurs biće 118,17 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Sutra sastanak Radne grupe za bezbednost novinara

Sastanak Radne grupe za bezbednost novinara biće održan sutra u Beogradu i to na zahtev koji su predstavnici novinarskih udruženja i medijskih asocijacija uputili posle vesti o nagodbi tužilaštva sa osumnjičenom za napad na novinara portala Žig info iz Grocke Milana Jovanovića.

Putin u januaru dolazi u Srbiju

Poseta predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji biće realizovana u januaru 2019. godine, rekao je danas u Moskvi portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Novi Bečej: Licitacija državnog zemljišta u januaru

Opština Novi Bečej donela je odluku o raspisivanju oglasa o davanju u zakup poljoprivrednog zemljišta u javnoj svojini koje se nalazi na teritoriji opštine Novi Bečej, odnosno, katastarskih opština Bočar, Kumane, Novo Miloševo i Novi Bečej.