Info
08.02.2015.
10:54 > 11:58
Lekari zaječarskog zdravstvenog centra prijavili su Tužilaštvu i policiji opšteg hirurga Vladimira Đokovića, koji, kako su naveli, lečio pacijenta drogom.
  • 08.02.2015 12:22
    Kolega
    Lečenje kanabisom i morfijumom je prihvaćeno u svetu.
    Kod nas je emisiju na tu temu imao Jugoslav Ćosić na N1 televiziji.
    Ako je ova priča bila profesionalno potrebna, morali su je "otvoriti" na kolegijumu lekara, Lekarskoj komori i sl.
    To što su slučaj "prijavili " tabloidima je dovoljan je razlog da se posumnja u njihove dobre namere, odnosno da im smeta dr Đoković i žele da ga profesionalno unište, zarad sopstvenih interesa.
  • мм

    08.02.2015 12:14
    Која затупљена булумента идиота! Уље не садржи супстанце који могу да опију човека.
    Мене ништа не чуди, јер Зајечар је једна од најзатушљенијих општина, а мештани је зову слепо црево Србије.
    Ја кад сам у војсци тамо био, па сам због тровања завршио на инфективном у градској болници, мене су данима боли мало у једну, мало у другу руку због инфузије. Био сам као наркоман избоден. Очигледно да нису чули шта су то браунили...
  • 08.02.2015 11:54
    Kad radiš s drukarama...
    Doktore, imate sjajne kolege. Sjajni su kao ljudi, o stručnosti da ne pričamo... Pretpostavljam da su se i oni uključili u borbu protiv kriminala, pa se probijaju ka prvim redovima...
    Nego, ima jedan dobar sajt, zove se nešto kao "arbeit in Deutschland". Čujem da se traže lekari...
  • 08.02.2015 11:52
    Eh, medicinari. Prvo im je nemedicina prljava, ruzna, zla a sada su poceli medjusobno da se zezaju. Hoce to od viska vremena. Doktoru svaka cast, pacijent mu je na prvom mestu. Izuzetak. Kad se samo setim, kod mene na Institutu su se jednom prilikom podjapali toliko da su jedan drugom slali pisma postom. Al ne na kucnu adresu.
  • Nemanja

    08.02.2015 11:42
    Eto šta se dešava kad se zdrvastvo zaniva na davanju mita i kačenju ikona po ordinacijama. Kad tako reaguju likovi koji su prošli kroz medicinsku školu i godine 'usavršavanja', zašto se onda čudimo što polupismena bagra skiči protiv marihuane kao da je sam đavo. Budale.
  • 08.02.2015 11:25
    Srednji vek
    Kakav primitivizam, jadan covek.
  • ovdasnji

    08.02.2015 11:23
    ovo je da
    po....is !!!!!
    toliki nepismeni lekari ?
    pa ulje od kanabisa sprecava rak da napreduje i ubija ga.gersonova metoda leci rak debelog creva iz promenu ishrane !!!
    to sto budaletine ne znaju razliku izmedju pusenja marihuane,cannabis-a, i uzimanja oralno,analno i u vidu krema-to je njihov problem !
    ulje od kanabisa se ne moze pusiti,a kolicina thc i cbd-a utice na kvalitet lecenja !!!
    da mi je otac jos ziv,nikada,nikada ga ne bih dao na zracenje ili hemo terapiju !!!
    citajte ljudi,citajte !!!!
    farmaceutska mafija ponovo udara-u prazno !
  • Lala

    08.02.2015 11:21
    e to ti je ..
    kada iz srednjeg veka uskocis u 21. vek..
  • lucia

    08.02.2015 11:09
    Toliko
    o našoj lekarskoj "kolegijalnosti", ali i dubiozi edukacije. Za produženje licence lekar sluša sto puta naglabanja sa istom temom za koju predavača /debelo/ plaćaju farmaceutske kuće. Novosti iz medicine, kao što je ova vrsta terapije bola kanabisom, može naći samo putem interneta.
  • Realno

    08.02.2015 11:08
    Naravno da se bune, kada im je u interesu da pacijenti kupuju lekove.. Kanabis je poznat po lecenju kancera, ali je zabranjen jer farmaceutska industrija ne moze da zaradjuje na tome.
    Kategorisu ga kao drogu, a zar je kanabisveca droga od trodona ili morfijuma? Nije, oni su mnogo jaci, jedina razlika je u tome sto ova dva mozete da kupite u apoteci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna