Info
21.02.2015.
08:55
Nemačka kompanija "Hahne" upozorila je nekoliko zemalja, među kojima je i Bosna i Hercegovina, da se u kukuruznim pahuljicama sa nula odsto šećera, pakovanje od 375 grama, nalazi nedozvoljena količina mikotoksina, supstance opasne po zdravlje.
  • Tehnolog

    21.02.2015 18:15
    A šta je sa Srbijom?
    Rial i K-plus su robne marke i kod nas, u IDEA radnjama. Da li naša inpekcija nešto radi? Sramota je da ovaj sistem brzog uzbunjivanja RASFF ne funkioniše i kod nas. Glavno da se inspekcije stalno pravdaju da nije u njihovoj nadležnosti. A ko treba da nas upozori na ovo? DON mikotoksin nije bezazlen, a znamo da te pahuljice najviše jedu naša deca. Zašto ovo nije udarna vest na TV-u, već se samo slikaju naši političari?
  • 21.02.2015 09:23
    Koliko je zapravo zdrava - "zdrava hrana"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna