Info
15.04.2015.
19:49 > 19:54
Predsednik organizacije Transparentnost Srbija Vladimir Goati ocenio je da poslednji događaji u Inđiji unose element nasilja u politički život, što je "nedopustivo". Direktor Centra za regionalizam Aleksandar Popov izjavio je da za demokratske procese nije dobro pritiscima menjati vlast na lokalnom nivou, te da treba čekati redovne izbore.
  • fido

    16.04.2015 12:47
    svasta
    Jadni Jesic malo li je ? Prvo propali koncerti, nedovrseni sportski objekti,eksproprijacija poljoprivrednog zemljista,unistavanje poljoprivrede.... Najlakse je razvijati opstinu dovodeci strance i davajuci im zemljiste u bescenje a oni izrabljuju nase radnike. Metal cinkara,grundfus...i jos masa njih. Nisu ni ovi cobani za pohvalu ali da je vreme promene doslo u Indjiji to je definitivno.
  • 16.04.2015 05:57



    ovim kvazi analiticarima samo fali zuta znacka na sakou.
  • -

    16.04.2015 05:55
    -
    u prolasku uporedite indjiju i novu pazovu pa vam sve bude jasno

    nova pazova ce sutra dobiti barikade
  • nssss

    16.04.2015 05:11
    isti glumci...ista rezija skoro tri decenije....skrecete gospodo politicari temu sa ponizenih profesora,srusenih decjih bolnica,opljackanih penzionera,srusenog helikoptera,idiotskih projekata,bahatih nabavki,grozno velikih plata,polupismenih rukovodioca.....ne...necemo vas braniti....bolje da se sami potamanite nago da vas mi dohvatimo
  • Posmatrac

    15.04.2015 23:18
    Bla-bla-truc
    Vec skoro 30 godina ista demagogija. Stara garnitura se rusi svim sredstvima, a i osvojene pozicije i fotelje se brane svim sredstvima. Izborna volja gradjana je adut s kojim se kupe karte sa talona.
    Roze magla zvana "Bolje sutra" od Slobinog svajcarskog standarda i Srbija do Tokija, preko dosovske EU preko noci, Tadiceve i EU i Kosovo, do SNS bice bolje samo sto nije, nam se prodaje jako dugo.
    U stvarnim zivotima smo preziveli jezive stvari: uzasan gradjanski rat, medjunarodnu izolaciju, inflaciju za Ginisa, iseljavanje najkvalitetnijeg stanovnistva, gubitak svih ratova, otrovno bombardovanje, gubitak teritorije, gasenje industrije, bolesno zaduzivanje, rasprodaja svega zdravog sto smo imali, negativan prirodni prirastaj, gubitak volje za zivotom.
    A niko, bas niko, ne pokrece pitanje odgovornosti i konacni raskid sa prosloscu. Nema inicijative da se uspostavi tvrd i jasan princip licne i kolektivne odgovornosti, moralne i materijalne, za sve i za gradjane i za rukovodioce i politicare.
    Zato je sve ovo obicno politikantsko zamajavnje, dizanje prasine i prodavanje magle. Plus jos stari princip bolje lud nego zbunjen.
  • 15.04.2015 23:16
    Ja koliko znam Inđija je najrazvijenija opština u Srbiji. Jako malo nezaposlenih, najviše fabrika, kako sitnih, tako i onih malo većih. Ako grešim, neka me neko demantuje, tako sam čuo.

    Poznajem nekoliko ljudi iz Inđije i ne žale se da nema posla. O tome se jako malo govori u javnosti, jer sve ono što je dobro se ne čuje mnogo.
    Vlast u Inđiji sigurno nije bezprekorna, ali ako je narodu dobro i ima posla, zašto je menjati?

    E pa to žele da promenu oni kojima to ne odgovara, žele svoje pipke da upetljaju u jednu dobru opštinu, kako isisali iz nje šta se može.
    Mene nije briga ko je na vlasti, DS, SNS, DSS, SRS, ŽMŠ, ĐČĆ, ĐŠX, XYZ, dok god je narodu dobro, dok god razvijaju opštinu, otvaraju se nova radna mesta i dok je to za Srbiju dobro.
  • Kefalica

    15.04.2015 23:08
    Pa
    oba su Pajtićeve podgu... muve!
  • nisam analiticar ali...

    15.04.2015 20:12
    Gradjani Srbije imaju problem jer sve sagledavaju iz ugla 5. oktobra. Sloba je odlucio da mirno preda vlast i nije bilo nasilja. Medjutim, kako bi smo razmisljali da je bilo drugacije? Bojim se da ce nam se ta "nevinost 5. oktobra" vratiti kao bumerang, jer sto god SNS bude brze gubio tlo pod nogama, postajace sve agresivniji i skloniji nasilju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna