Info
07.05.2015.
09:20 > 09:45
Vlasti u Iranu zabranile su "neislamske frizure, koje imaju homoseksualni karakter i predstavljaju oličenje đavola", a uz to, kažnjavaće se i ljudi sa tetovažama, oni koji posećuju solarijume, kao i muškarci koji čupaju obrve.
  • sloven

    07.05.2015 12:45
    srbija
    ide u istom smeru
  • Android

    07.05.2015 10:22
    Dragom anonimusu od 11:33
    Da, i zato su se priključili naprednim nacijama, poput Severne Koreje, gde imaš 20 ponuđenih frizura, i ako hoćeš neku drugu, opa! ti si neprijatelj naroda i dragog Vođe, marš u radni logor pa će tamo da te stražari šišaju!

    Taj što je ubio majku (mada mislim da je to loše pročitan naslov vesti, koja glasi "Ubio se zato što mu je majka isključila kompjuter") ubio bi nekog drugog iz nekog drugog razloga, jer je psihički bolestan. Uostalom, koliko je to drugačije od "Ubio ženu pijan kad se vratio iz kafane"?
  • 07.05.2015 09:33
    Dragoj deci kojima je Android sve
    Iranci znaju šta se sprema celoj ljudskoj rasi.
    Imaju svoj način odbrane, tako da 'e verovatno biti poslednji koji će pasti.
    Mnoga deca zaljubljena u zapadne vrednosti, očajnički brane vrednosti zapada, ubeđeni da su to i njihove vrednosti, i da vode napretku.
    Za to vreme organizacije sa zapada uspešno primenjuju svoje planove na razaranju porodice.
    Uzmimo samo na primer: "Ubio majku jer mu je ugasila kompjuter"
    Naravno, kada mu je duh prethodno pripremljen za takvu reakciju putem medija svih vrsta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna