Info
08.05.2015.
06:40 > 06:54
Kabinet predsednika Srbije Tomislava Nikolića saopštio je da je odgovor Ministarstva unutrašnjih poslova povodom kvara na predsednikovom službenom automobilu, Mercedesu S 600, pun manjkavosti i neistina.
  • Novosadjanka

    08.05.2015 23:29
    od stiropora do traktora i nazad
    Evo kod nas pocinje poljoprivredni sajam, pa neka Toma diploma dodje-ne mislim da ga izlazu-sacuvaj Boze, bice tu samo rasna stoka! Vec ono mislim bice traktora pa se mozda ogrebe za koji, ako bude poneo stiropor,to mu lezi vise a tek predsednikovici...
  • Jogi Letač

    08.05.2015 22:11
    @jedan iz mase - ne može im niko ništa
    Drugar, da bi ja poštovao "našeg" predsednika, on to mora prvo da zasluži. Mene je sramota što su moji sugrađani izabrali jednog nepismenog čoveka, koji izgleda kao da je pao s marsa u diplomatske krugove, koji ne zna da se ophodi sa zvaničnim predsednicima stranih država, koji misli da sedi u kafani u Bajčetini. Izgleda da ne sluša svoje savetnike, ili su mu savetnici loši, ali opet je njegova krivica što je takve birao.
  • poljoprivredni sajam

    08.05.2015 13:03
    radovan III
    Evo reseeenja!

    Sutra pocinje Medjunarodni poljoprivredni sajam u N.Sadu,
    u najavi je velika akcija:
    Rasprodaja kamila !
    Moz' biti da su ostale od pok. Gadafija, znaci da su "precednicke"
  • Nena

    08.05.2015 12:28
    Mercedes je nabavljen u vreme dok je Tadic bio predsednik i njegovo odrzavanje je skupo. MUP nece ostaviti predsednika drzave bez adekvatnog obezbedjenja.
  • 08.05.2015 11:06
    Mercedes koji se jako često kvari? Da sam direktor Mercedesa ovo vozilo bih otkupio od Srbije, za njega bih platio ako treba i duplo vise nego sto vredi. Samo da ne ostane u Srbiji jer smo prava antireklama za Mercedes.
  • jedan iz mase

    08.05.2015 10:56
    ne može im niko ništa
    Mi smo jedina zemlja na kugli koja toliko ne poštuje predsednika koga je sama izabrala. Da sami smo ga birali. To što "demokrate" ne poštuju demokratske procedure je njihov problem, ali on je naš (i vaš) predsednik. Ako možete bolje izvolite, ali ne samo blaćenjem i utrkivanjem ko će više da se ismeva, to samo govori o vama. Ono što je ova Vlada do sada samo uradila, vi nećete ni za 10 mandata sa programom koji ste već pokazali. I mogu vam reći da ste već dosadni, ništa konkretno ne predlažete, očigledno ne možete da prebolite vlast, mnogo vam je urasla pod kožu. I još nešto, nisam član ni jedne stranke, ali kad čitam ovaj sajt (naravno retko, jer klikove očigledno nameštate) dođe mi da učlanim celu porodicu, samo da se vi slučajno ne vratite. Možda ovo nećete objaviti, jer se baš ne uklapam u koncepciju sajta. "Smrt fašizmu - sloboda pobednicima".
  • oki

    08.05.2015 10:06
    audi
    E pa bas mi ga je zao sto ce morati sesti u audi sto mu ga je sin kupio a dete je tako mukotrpno radilo.
  • Maxa

    08.05.2015 09:29
    Da li znate....
    U Finskoj, Svedskoj i Norveskoj se premijeri voze gradskim prevozom i sopstvenim kolima na posao. Nemaju nikakvo obezbedjenje a mozemo se sloziti da su sve tri zemlje mnogo vece zverke od nas na igralistu Evrope, pa i dalje njihovi politicari nemaju potrebu za obezbedjenjem i blindiranim vozilima.

    Zasto bi onda jedan Predsednik Srbije sa kupljenom diplomom trebao da se brine o sopstvenoj bezbednosti ?
  • Nebojša

    08.05.2015 09:06
    ma
    Najbolje bi bilo da i ti i ministar doktor podnesete ostavke i odtornjate se u p.m.
  • Jan

    08.05.2015 09:05
    pomoc
    Pa nek lepo zamoli svog najboljeg druga Putina da mu pokloni jedan novi automobil.
  • svojim

    08.05.2015 08:33
    autom
    naravno uz nadoknadu i reperature
  • obelix

    08.05.2015 08:20
    neverovatno...
    Mislim da je u svakoj normalnoj drzavi bezbednost predsednika vrlo bitna,i za takve stvari se ne zale pare,a samo se kod nas moze cuti nesto tipa- ko ce njega jadnog? Idi biciklom? Kupi trotinet itd..Sramota kakav smo to narod postali..
  • kec kume

    08.05.2015 08:02
    Zašto kum Nikolić misli da će sa Vučićem proći bolje od kuma Šešelja? Vučić će izdati apsolutno sve i svakoga kada proceni da mu je to korisno. Sukob Vučića i Nikolića nije više moguće sakrivati. Vučić nikada ne bi došao na vlast da Nikolić nije pobedio Tadića što Vučić kao u to doba irelevantna politička ličnost nikada ne bi uspeo. Vučić ne propušta prilike da skloni svakoga ko mu eventualno može predstavljati konkurenciju. Okružen je nepismenjacima i mediokritetima iz razloga što kao pravi Srbin ne podnosi inteligentne i sposobne ljude u svojoj blizini. Daleko od toga da je Nikolić intelektualna gromada ali za aktuelne Vučićeve saradnike je emanacija genijalnosti. Nikolić je prekaljeni politikant sa bogatim iskustvom takodje ne mnogo gadljiv na izdajstvo bliskih saradnika i kao takav predstavlja jedinu pretnju na putu Vučićevog apsolutizma i svevlašća. Siguran sam da Vučić neće birati sredstva da eliminiše Nikolića iz politike.
  • Lovac Luka

    08.05.2015 07:47
    tender
    Cesto se kvari...Koja vam je onda svrha tendera,bolje bi bilo da se obrati paznja kako se i kojim kvalitetom urade popravke ili cak da li se uopste i urade.Razmislite malo nisu samo mucke oko tendera,pitanje je samo da li se zeli stati na kraj muckama i prevarama.
  • ovdasnji

    08.05.2015 07:31
    ovaj lik
    ne zasluzuje ni riksu a kamoli mercedes !
  • vzv

    08.05.2015 07:10
    uvedio se tomica
    pa ce cada cvoim bicikom da ce vozika okoo... šta glumiš urugvajca papane?!
  • nn

    08.05.2015 07:04
    Samo za sprdnju
    Ma neka se vozi čime hoće. Ko će njega jadnog?
  • 08.05.2015 07:04
    Welcome to the real world
    "Zašto se i za najmanju popravku raspisuje tender koji traje više meseci." Sa ovakvom procedurom se svi srećemo i vrištimo od muke. Odavno se govori da je ovakav postupak nabavke složeniji od ranijeg, a nije otklonio nameštaljke (korupciju). Drago mi je da su ljudi koji žive u paralelnom univerzumu najzad osetili na sopstvenoj koži primenu zakona koje su nam sami nametnuli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna