Info
10.05.2015.
10:43 > 12:45
I osmi policajac izgubio je život u Kumanovu, javljaju makedonski mediji.
  • 10.05.2015 14:22
    @Deda
    Slažem se da mogu da pokažu bilo šta i da bi daleko produktivnije bilo da pokažu pobijene policajce. Ali nek krenu već jednom nešto!
    Sve kao da se izvinjavaju što se brane?!
    Jeste izjava je fenomenalno kontradiktorna ali im odgovara...
  • 10.05.2015 13:18
    Zašto uvek moramo biti van sveta i nazivati nešto naoružanom grupom. To su teroristi. Isti oni koji su ubili ljude u Francuskoj i koji su izvršili napad nedavno u Americi. Ista je to bagra, pa i doslovno isti ih regrutuju. Umesto da priča ide u tom smeru čak i naši zvaničnici govore o tome kao da je nešto drugačije i daju im neko drugo ime. Izgovorite jednostavno teroristi. Možda se to radi da se ne bi stvorila i širila antimuslimanska atmosfera. Ali zaista me nije briga za to. Da, jasno mi je da postoje i OK muslimani i na njima je možda najveća odgovornost da se suprotstave ovome ako ne žele da budu označeni kao negativci. Ali oni to ne rade. Naprotiv.
  • Podbarac

    10.05.2015 12:21
    @Anonimus - lekcija
    Ne moraju da pokažu zarobljene teroriste medijima iz EU, dovoljno je da svom narodu pokažu pobijene policajce i civile - to je ono što se računa.
    @Deda
    Tako je: "...Albanci imaju podršku USA šta god da urade...".
    To je zato što US mediji i lobiji veruju da su im oni stvarni i verni partneri u borbi za US interese, a pre svega u borbi protiv Rusije i Srbije.
    No, to su bili i mudžahedini i Al-Qa'ida i mnogi drugi (da podsetim da je Osama bin-Laden 1993. dobio BiH državljanstvo za zasluge...).
  • deda

    10.05.2015 10:52
    @Anonimus - lekcija
    Moze makedonska vlada da pokaze sta hoce izaci ce na isto. Albanci imaju podrsku USA sta god da urade, verovatno i deluju po njihovoj direktivi. Cuj mirni i porodicni ljudi, a imaju bombe i kalasnjikove. Pa ta izjava je kontradiktorna sama sebi, pa niko na to nije skrenuo paznju
  • 10.05.2015 09:53
    lekcija
    Ako te nahvatane ne pokažu javno na TV, pošalju snimke svim bitnim tv stanicama širom sveta ko su i šta su, ko ih je poslao, sa njihovim dokumentima na izvolte i slikama sa poternica onda im sledi to što su dogovorili.
    Ako ih ne identifikuju onda će zaista proći izjava "osobe" na Euronews od jutros da makedonska vlada laže da su to teroristi da ih on sve zna i da su to mirni porodični ljudi iz komšiluka?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna