Info
19.06.2015.
21:32
Naftna industrija Srbije potpisala je ugovor sa kompanijom "Centrenergoholding", koja je deo "Gasprom Energoholding grupe", o osnivanju zajedničke firme radi izgradnje termoelektrane kod Pančeva, saopštio je "Gasprom".
  • 20.06.2015 09:12
    Ovde je nešto mutno
    Kako se može isplatiti da neko gradi TE na gas koji je (kod nas) skuplji nego u okruženju.Ukoliko misle da će gas plćati jeftinije nego mi u Srbiji onda je to prevara građana i oštećenje budžeta Srbije.Elektrana koja će (možda) biti izgrađena nije na teritoriji Rusije već Srbije i mora poštovati cenovnik po kojem gas dobijaju i drugi veliki potrošači u Srbiji a ne u Rusiji.Ako bude suprotno,ko će opravdati zašto naše firme a i građani plaćaju skuplji gas nego ta TE.Opet neko Bajatovićevo maslo i dil sa Rusima.Pitam se kome ide razlika i provizija u ceni.Eto posla za naše pravosudne organe ako hoće da rade svoj posao.
  • -

    20.06.2015 05:38
    -
    toliko o eu i vetroparkovima a vise 20% vecoj ceni struje
  • novosađanin

    20.06.2015 04:11
    nije fer baćuške
    Izgradiće sebi termoelektranu da nebi plaćali struju EPS-u, a višak će nam prodavati. Koristiće naš domaći plin koji je njima džabe došao. Rafinerija će imati još veći profit koji će pripasti Rusima. Plaćaju najnižu moguću rentu za rudna bogatstva (3%). Inače, EU je napravila plan o gašenju elektrana na fosilna goriva, pa i u Rerionu. Tu spada i TE u Srbiji (sve 4), postepeno a najkasnije do 2050. god. Izvor: Aljazzira.
  • 20.06.2015 00:04
    lol

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna