Info
25.06.2015.
18:16
Komisije na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu, koje su oformljene na zahtev Agencije za borbu protiv korupcije utvrdile su da su zaposleni na ovom fakultetu godinama odnosili fakultetsku imovinu - bojlere, orman sa policom i maskom za lavabo, kasetu sa točkićima, vitrinu sa čivilukom i vratima, televizore, kompjutere...
  • Profesor

    26.06.2015 08:09
    Ja sam to kupio
    Lap-top je kupljen od para sa MOG projekta (ja sam projekat osmislio, napisao, konkurisao, dobio pare i moraću da ga odradim). Dekan tj Fakultet se samo POTPISAO (kao pravno lice) i uzeo 50% od celog projekta kao proviziju za svoje troškove. U kancelariji koju delim sa kolegom je nemoguće raditi jer dolazi 100 studenata, sastanci, dogovori, telefoni i svi Profesori svoj posao rade kući. Zar bi trebalo da ostavim lap-top na poslu i da radim na dečijem računaru? Ja nosim lap-top svugde sa sobom (i na posao i na put i kuči), to je moja kancelarija jer sam Profesor 24sata. Kad dođe izbor za zvanje NIKO me neće pitati gde sam radio već da pokažem REZULTATE. Ako ih nema onda ćaoooo.
  • 26.06.2015 05:36
    Bivši radnik mora da je portir, je ne zna da lap top i služi da bi se nosio, a ne stajao ceo svoj vek na stolu. Univerzitetski radnici ne rade samo kad sede u kancelariji. Naprotiv! Krađa je jedno, ali zatucanost nešto sasvim drugo...
  • 26.06.2015 05:22
    Šta ćeš, svoji smo
    Niko ne ukrade kako Srbin krade.
    U stvari, osoblje je htelo samo da malo bolje sačuva tu imovinu. A najbolje je - kod sebe.
  • rnr

    25.06.2015 20:07
    agencija za borbu protiv korumpcije
    E baš su našli veliki ulov... kradljivce bojlera, ručnih frižidera i vaga. Šta je sa likovima koji prodaju ispite i diplome, zapošljavaju svoju rodbinu, srozavaju znanje i kriterijume ocenjivanja? Šta beše sa Kragujevcom, Tomom diplomom, Mićom Megatrendom, ministrima plagijatorima?! Dosta više zamajavanja ovog naroda BRE!
  • Stefanovski R

    25.06.2015 19:16
    Isto je svuda...
    >> Prema rečima bivšeg radnika fakulteta Slobodana Đorđevića nešto od imovine je vraćeno, jedan deo je nadoknađen, a komisija je za pojedine stvari navela da su bačene (bojler, "nokia" telefon), jer su se u međuvremenu pokvarile...
  • 25.06.2015 19:01
    Sta ce vama fakulteti, pa nije to za nesvet. Berite maline i gajite svinje to znate.
  • Mile

    25.06.2015 18:51
    opravdano
    Jednima se primanja rezu dok se drugi nezakonito bogate a drzava okrece glavu.Dokle god bude tako, narod ce da krade jer i on ima pravo na osnovne potrebe.Ne pravdam ali objasnjavam sve cescu pojavu,koja uzima maha i uskoro je nece moci sistem kontrolisati.
  • 25.06.2015 18:31
    I onda neko pita zasto privatizacija (firmi, obrazovnih i zdravstvenih ustanova, itd.). Ajde cik ukradi od privatnika, ima da molis policiju da te stavi u zatvor kako bi spasao zivu glavu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna