Info
27.07.2015.
20:10
Srbija je zemlja porekla, tranzita i odredište za muškarce, žene i decu koji su žrtve trgovine ljudima u cilju seksualne eksploatacije i prinudnog rada, a vlada čini ozbiljne napore na suzbijanju tog problema, navodi se u najnovijem izveštaju Stejt departmenta o trgovini ljudima.
  • Sasa

    28.07.2015 07:53
    I dalje samo belo roblje?!
    Mislim da je stvarno proslo previse vremena od kako se pise o ovom globalnom fenomenu kako bi se i dalje koristili ovakvi neprikladni izrazi. Da li zato smo mi bele puti znaci da nas ne zanimaju zrtve iz ostalih rasnih grupa? Koliko god je bitno da se ovome pise kao o problemu koji je itekako prisutan u nasem regionu, bitno je shvatiti i njegovu globalnu dimenziju, kao sto je u clanku i pomenuto. samo na taj nacin ta borba ima istinskog smisla... Uloga novinara je nezamenjiva u edukaciji sire populacije kako bi se pomoglo u borbi i iskorenjivanju trgovine ljudima kao jednog od najveceg problema danasnjice i mozda najunosnijeg od svih oblika transnacionalnog kriminala.
  • 27.07.2015 23:44
    Rupcaga!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna