Info
28.07.2015.
08:18 > 08:35
Prošle subote došlo je do masovnog uginuća ribe na akumulaciji Stara Moravica kod Bačke Topole, navode iz Pokrajinskog sekretarijata za zaštitu životne sredine.
  • Proka

    28.07.2015 11:15
    pronalazač
    Pošto BT ima paralelno problem sa uginulim kokoškama i smradom iz kafilerije, jedino rešenje je da krivaju naselite krokodilima koji će se hraniti uginulom živinom, a navikli su da love u mutnom.Inače BT već sad ne oskudeva u krokodilima raznih vrsta koji se trenutno hrane iz privatnih firmi i sa budžeta.
  • nikola

    28.07.2015 08:57
    zagadjivaci
    Opet se kriju zagadjivaci,do smanjenja kiseonika
    u vodi je doslo zbog zagadjenja.Znaci do uginuca je doslo zbog zagadjenja a ne zbog smanjanja kiseonika.Ispoda da su smudjevi uginuli i zbog pada pritiska i hladjenja vode.Opet vikend!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna