Info
30.07.2015.
18:50 > 18:42
Ministar finansija Dušan Vujović izjavio je da je ideja da se izmenama zakona o finansiranju lokalne samouprave dodele veći transferi opštinama koje su uspešnije u evidentiranju i prikupljanju poreskih prihoda.
  • The Lalosh

    31.07.2015 09:54
    Kako bi bilo...
    ... da prvo opštinama date mogućnost da se razvijaju? Šta ćete sa Žitištem i sličnim opštinama recimo? Već su na ivici propasti. Ovako ćete ih dokusuriti.

    Od haosa je gori jedino sistem koji ne funkcioniše.
  • Mlata

    30.07.2015 18:58
    iz rezervata
    Ne odričete se ni jednog radnog mesta u administraciji, delite stanovi u BG po partijskoj liniji džaba, a na nas huškate horde poreznika da bi vam nabacili plate.Ovako isto su se ponašali radikali 39.pred rat, a situacija u zemlji već liči na okupacionu.Ovde smrdi i neće izaći na dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna