Info
08.08.2015.
10:01 > 10:25
Franjo Tuđman se vratio u Hrvatsku kao predmet najšireg obožavanja - politici kao njen novi duh, naciji kao novi idol, smatra bivši ambasador Srbije u Hrvatskoj Radivoj Cvetićanin.
  • 08.08.2015 12:41
    Bravo Seve ni Srbi ni Hravati nemaju drugi život osim ovog koji žive.
  • 08.08.2015 12:39
    Životna Seve
    Kosor, Karamarko, Grabar i politička klika ipak nisu većinska Hrvatska. Vesna Pusić naprimer ima odmerene i umirujuće izjave.
    Kada prođu toliko im važni izbori, spustiće loptu, nadam se prihvatiti realnost, istoriju ostaviti istoričarima i starati uslove da dva naroda nastave život u toleranciji.
    Računam daće i EU dati svoj doprinos ili učiniti pritisak da do tolerancije dođe.
    I mi i oni imamo puno ekonomskih problema koje treba rešavati kako naši i njihovi ne bi bežali iz svojih domovina u inostranstvo i to bi mogao biti zajednički cilj.
    Sviđa mi se Seve, dobra, lepa i zgodna ne haje za politička trućana jer živi život danas, a život danas je jedino rešenje, jer životnema reprizu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna