Info
26.08.2015.
14:20 > 14:53
Pokrajinska vlada odlučila je na današnjoj sednici da Vladi Srbije uputi zahtev za 4,4 milijarde dinara koji bi bili namenjeni Vojvodini.
  • Vojvodjanska Republika

    27.08.2015 08:29
    Milostinja Beogradskih vazala.
    Suvisno je bilo sta reci dok su na vlasti u Vojvodini pajaci koji nikako da pruze otpor rezimu pa sve izgleda kao da rade u njihovu korist.
    A ako dodju cipkasti radikali na vlast u Vojvodini tek onda necemo videti ni dinara bas kao i novac iz Evropskih fondova za razvoj regija gde i Vojvodina spada.
    Sav taj novac odlazi u Beograd a ne u Vojvodinu. To je ujedno i razlog zasto srbijanski nacionalisti i krug dvojke jos uvek nisu ukinuli Vojvodinu.

    Vojvodjani treba dobro da razmisle kome ce dati glasove na sledecim izborima. Nadam se da ce zdrav razum savladati bajke bahatih partijskih lazova.

    Probajte samo da se setite sta je uradjeno, izgradjeno ili na bilo koji nacin bilo sta poboljsano u Vojvodini za poslednjih 20 godina. Mislim da je to dovoljan razlog, zar ne?
  • aleks

    26.08.2015 16:02
    prooblem
    Zasto se placaju dve Vlade.
  • 26.08.2015 14:51
    Koja Vojvodina? Mislite na DS kadar koji je velikodusno predao Vojvodinu u ruke srbijancima. Ni dinara vam ne bih dao!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna