Info
06.09.2015.
12:00
Više desetina izbeglica, mahom iz Sirije, pristiglo je jutros vozom na subotičku železničku stanicu iz kojeg ne žele da izađu, jer im je namera da se prebace dalje ka Budimpešti.
  • Nišlija

    07.09.2015 09:02
    @Lala
    Neka ih prime. Ali šta rade njihova braća po Raškoj? Prave najveću džamiju na Balkanu. A šta sa katolicima i oni su hrišćani?

  • Lala

    06.09.2015 16:41
    Ovo je idealna prilika da pravoslavci dokazu svoje milosrdje i svetosavlje i na delu. Toliko je manastira i crkvenih domova, pa neka prime ove nesrecne ljude. Isto vazi i za obicne pojedince koji se deklarisu kao pravoslavni hriscani.
  • 06.09.2015 13:53
    Moramo pomoci nasoj nesvrstanoj braci kao ljudima koji beze od rata. Neki zaboravljaju da se u Srpska vojska bezeci od rata povlacila preko Albanije u Grcku. Zasto onda ne pomoci ovim civilima da se preko Srbije dokopaju zapada? Za mali deo koji je zatrazio azil ima dovoljno mesta po napustenim seoskim kucama. Setite se sta je patrijarh Pavle rekao “Budimo ljudi iako smo Srbi“, setite se i sta je to Svetosavlje u koje se kunete, i Pravoslavlje, pa i ove nesretne ljude tretirajte spram toga, a ne kao sebicni ksenofobi!
  • Lucija

    06.09.2015 12:33
    Izbeglice nece da izadju iz voza u Subotici
    Odgovor anonimusu:Kada je nasa vojska isla preko Albanije u Grcku to se odvijalo u dogovoru sa tadasnjim saveznicima. Srpska vojska je u Grcku stigla ne da bira i uslovljava gde ce biti smestena vec da se oporavi i vrati da oslobodi svoju zemlju. Kada su se vracali, srpska pesadija je tako jurisala, da francuska konjica nije mogla da ih stigne. A gde ce ovi da jurisaju, na centre za socijalnu pomoc. Jos biraju, ovom se svidja u Nemackoj, ovom u Danskoj a ovom u Norveskoj. I mi bi da idemo, ali ne u Boston i u Njujork, tamo nam ne odgovaraju hladne zime, vec ako se vec bira, u Kaliforniju, na plaze Pacifika.I tata bi sine. Ovo je definitivno kraj Evrope, ali cele.
  • 06.09.2015 12:17
    Dajte im za avion do SAD.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna