Info
10.09.2015.
21:26
Tačan broj samohranih roditelja u Srbiji nije tačno utvrđen, ali prema podacima u našoj zemlji živi oko 150.000 samohranih roditelja i neophodno je njihovo ekonomsko osnaživanje, izjavio je danas savetnik premijera Vladimir Božović.
  • Peca

    11.09.2015 12:39
    Nista neobicno
    Sve napisano, usvojeno u skupstini je nakaradno i folmulisano tako da vlada to moze da tumaci kako joj i kada odgovara.Ne bi me cudilo da neki pametni poslanik ne uoci cinjenicu da su svi roditelji samohrani, jer, boze moj, svi se sami hrane.
  • Samohrani otac

    11.09.2015 05:07
    postoji i druga opcija
    u clanku samo spominjete samohrane majke, a ja sam samohrani otac. Ovde kao da ne postoji opcija da i otac bude samohran i da podize decu, a ja sam upravo taj bio pre mnogo godina. Sreca deca su se odskolovala i porasla i postala dobri gradjani ove zemlje koji sada gledaju da sto pre odu odavde. Po vama kao da su sve majke po definiciji svetice i da one uvek odgajaju decu, ali ima i naopakih majki, narkomanki, bolesnih, ili su jednostavno napustile porodicu i otisle sa mladjim ljubavnikom a ocevi su postali samohrani i podizu decu....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna