Info
11.09.2015.
11:07
Republičke vlasti još nisu reagovale na zahtev Pokrajine da obezbedi 4,4 milijarde dinara na ime transfera AP Vojvodini.
  • Pera

    14.09.2015 09:10
    Samo tako
    Pa i ja da sam u Beogradu ne bih dao pare. Zašto? Ovim sekama persama koji sede u Vladi Vojvodini? Pa ne bi ima ništa dao. Umesto da obezbede uslove da Vojvodina prestane da šalje novac u Beograd, ovi prvo sve pošalju u Beograd, a onda kukaju i kmeče kako im ovi ne vraćaju tu crkavicu.
  • ns2

    13.09.2015 18:45
    Leni
    @Leni i ostali!
    Da se razumemo Vojvodina ne trazi TUDJE ma kakva da je privreda SAMO i samo po hiljaditi put svoje stvoreno i ubrano u Vojvodini a u skladu sa USTAVOM I ZAKONOM .
    I molim Administratora da jedamput objavi i ovaj komentar JER JE TO JEDINA ISTINA!
    Samo ono sto je stvoreno a pripada PO ZAKONU I USTAVU GRADJANIMA VOJVODINE .Ni dinara tudje .
    I dosta pljuvanja Vojvodjanskih zakona i stida da se ovak komentar objavi!
  • 11.09.2015 19:21
    Budžet se uzima, ne traži se. Kao što se sloboda i svako drugo pravo uzima, jer je niko dobrovoljno ne daje. Ova patetika pokrajinskih parazita služi samo njima za propagandu. Njima plate ne kasne, ni dnevnice ni bilo sta drugo. E kada za to ne bi bilo novca, onda bi možda zaista nešto i uradili.
  • Olga

    11.09.2015 17:49
    Na moju veliku žalost, iako sam iz Vojvodine, moram da priznam da nam je privreda nikakva, da je sve što se moglo upropastiti upropašćeno, da su svi od kafe kuvarica pa do direktora pozapošljavani po preduzećima po osnovu partijske linije, da na 1 radno mesto radi po negde i do pet ljudi, sve naravno stranački.... pa kako onda i neče biti ovako katastrofalno stanje u finansijskom pogledu. Naravno da će nam Republika tranferisati deo sredstava jer je vlasti u cilju prosperitet čitave republike.
  • Leni

    11.09.2015 17:02
    Kakve rezultate ima vojvodjanska privreda? Treba da preuzmu odgovornost za svoje finansije, a ne da sve prebacuju na Republiku.
  • Pitanje

    11.09.2015 13:47
    A kada je republika Srbija ikad ispostovala bilo koje obaveze prema pokrajini od dolaska Milosevica na vlast?

    PS- Republika Srbija po ustavu (koji i sama ne postuje) duguje nesto manje od 9.5 milijardi Evra Vojvodini.

  • Toma

    11.09.2015 11:30
    greška
    Greška je tražiti novac od njih. Sada će vučić da se pojavi kao spasitelj pokrajine, sad će ON NAMA da daje pare, a evo vidite kako je DS nesposoban pa je potrošio...

    Ono što je ovde skandalozno je to što po starom dobrom običaju republičke vlasti potpuno ignorišu postojanje Pokrajinskih. Onda nama kažu da smo separatisti.

    Pa vidi se ko je separatista, oni se odvajaju od nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna