Info
24.10.2015.
07:42
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti izdao je rešenje kojim Društvu za iznajmljivanje nekretnina u državnom vlasništvu (DIPOS) nalaže da u roku od pet dana listu "Politika" dostavi kompletan spisak zakupaca vila.
  • Predragg

    24.10.2015 15:27
    Nema zezanja. Ima da plate kaznu. Celih 6 iljadi dinari (i to iz naseg dzepa),a i prekrsajno ce ,jelte,odgovarati. Zakon se,nakon pritiska gradjana i medija, mora promeniti protiv politickih bitangi koji trose nase pare- samo Krivicna odgovornost (dodao bi i oduzimanje privatne imovine) za sve drzavne sluzbenike i politicare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna