Info
29.10.2015.
07:52
Pošta Srbije je uputila demanti povodom teksta "Kako Pošta Srbije građane pljačka na sitno".
  • 29.10.2015 17:35
    Opet lazu...Bivsi SDK u Somboru naplacuje duplo manje provizije.
  • Srki

    29.10.2015 15:05
    E-banking
    Zašto uopšte vodimo polemiku oko pošte? Ignorisimo je! Ja imam za 190 dinara mesecno u jednoj banci i elektronsko bankarstvo i viza karticu. Provizija za racune ispod 4000-5000 dinara je 9 dinara, a preko 5000 je 18 dinara, nalog brzo prodje, a jeftinija je provizija nego u postama. Ne pamtim kada sam isao u postu ili banku! Sve se odradi sa racunara, tableta ili telefona sa android aplikacijom. Nema cekanja u redu, ispunjavanja uplatnice ili sl. Placam karticom, a za sitne potrebe (hleb i sl) podignem novac sa bankomata. Velika vecina domacinstava ima racunar i internet. Ne znam zasto su ljudi lenji da placaju elektronski? Sto se tice slanja posiljki, tu je brza posta (AKS, BEX, Post net, City...), dodju na kucnu adresu da preuzmu i donesu na kucnu adresu. Takodje, ko ima vremena ili ima nekog bliskog penzionera, racun informatike moze platiti na njihovom salteru bez provizije, racun EPS na salteru elektrovojvodine bez provizije...usput, penzioner se malo zabavi da mu/joj nije dosadno, a ionako ima pokaznu za GSP. Znaci, mozemo bez poste i jos da prodjemo jeftinije. Ali, nekima je navika jos uvek navika i ne zele da sebi malo ugode i bolje prodju.
  • 29.10.2015 11:00
    Не лажи! Ја преко теленор банке плаћам уплате на рачун 25 динара провизију!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna