Autor: agencije

Info
27.10.2017.
22:56
Šefovi diplomatija Evropske unije na sledećoj sednici, polovinom novembra, razmatraće i predloge za suzbijanje širenja propagande i dezinformacija o Uniji kojih, kako se ocenjuje, posebno ima u Srbiji i na čitavom zapadnom Balkanu.
  • @ /

    28.10.2017 08:52
    Marko nece doci
    Marko ne dolazi, tj. nije planirano da Srbija ikad udje u EU. To je rekao nemacki poslanik Vili Vimer jos 2001. Da bi usao u EU, treba da budes odgojen kao Evropljanin, a na Zapadnom Balkanu se sada odgajaju zatucani, neodgovorni, nacionalisticki i verski fanatici. Srbija je u britanskoj interesnoj zoni, a Britanci, izgleda, izlaze iz EU.
    EU je americki privezak, Ameri odredjuju ko ce uci. Za planirani napad na Rusiju su im sasvim dovoljne Rumunija i Bugarska, da zatvore desno krilo NATO.
    Pomenuta grupa za suzbijanje dezinformacija radi na drustvenim mrezama sa vrlo slabim uspehom. Ali plate redovno primaju...
  • Lui

    28.10.2017 00:27
    Istina je tamo negde..
    Imam utisak da ako ovaj svet odoli svim provokacijama, ucenama i zapadocentričnosti EU i SAD, onda mu nema veka - zavladaće svetski mir.
  • /

    27.10.2017 23:08
    /
    kasno marko stize.
    niste trebali dopustiti dolazak snsa vec kazniti bezobrazno bogacenje dsa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna