Info
08.09.2011.
16:10 > 10:32
Poslovno udruženje vodoprivrednih preduzeća Vojvodine je, u otvorenom pismu upućenom najvišim pokrajinskim funkcionerima, zatražilo hitno rešavanje nagomilanih problema u toj oblasti i kritikovalo rad Javnog vodoprivrednog preduzeća "Vode Vojvodine".
  • anomius

    11.09.2011 08:25
    Vodoprivreda
    Dokle god ima politicara arhitekta srtucnjaka za horti kulturu kojekakvih referenata, a sam tehnicki direktor kaze da poneke ljude koje primaju velike plate vidi samo kad dodju po platne liste.Ne zaradjuju se plate u javnom preduzecu nego u drustvenim vodoprivrednim preduzecima koji moraju prikazati svoj rad nadzornom organu JVP. Kome JVP prikazuje svoje ucinke rada i sta rade kad su im objekti koji su osnova vodoprivrede to jest crpne stanice u raspadanju.Vodoprivreda je nekad bila primer domacinskog ponasanja a sad je krava muzara za lica koja nemaju ni strucno znanje , odgovornost ,nego bahatost i neprikosnoveno pravo koje su uz politicare uzeli sami sebi zato i hilade hektara bude poplavljeno a da za to niko ne odgovara.
  • berolina

    09.09.2011 16:54
    sta je u Kisacu?
    dal'su ta gospoda zaduzene slucajno za odrzavanje kanaske mreze Banata, Backe i Srema?
    pa kad su tako vredni i imaju dobre plata je su li i kanali ocisceni?
    imal' ko problema sa podzemnim il'nedaj boze, sa povrsinskim vodama?
    imali VLAZNIH KUCA u Vojvodini?
    paori placaju "vodoplav" po svakom katastarskom jutru decenijama, kad ono novac od POREZA se trosi SAMO NA PLATE razmazenih protuva, zaposlenih u "drzavnoj" firmi...

    znaci, nema skoro ulaganja u takvu lopovsku drzavu...nix investicije!
    ovo bas dobro SMRDI!
  • Winetu

    09.09.2011 12:34
    Znam....
    ....sigurno da su u tri firme (dve u Somboru i jedna u Vrbasu), do pre dva meseca, tehničari imali veće plate nego inženjeri u Vodama Vojvodine.
  • gradjanin

    09.09.2011 10:23
    bune se jer nisu vise privilegovani za dobijanje poslova koje su trostruko naplacivali, necerovatno sta je sve na budzetu
  • Пера

    09.09.2011 08:37
    водопривреда
    Нису се жалили на једину праву адресу ЈВП Војводина брда и море.
  • 08.09.2011 18:46
    A....
    ....to što je pola tih istih preduzeća do juče isplaćivala za 50% veće plate nego što su u Vodama Vojvodine, to nikom ništa......ccccc
    Dok je curilo, delilo se i šakom i kapom, o sutra niko nije razmišljao, e sad kad je slavina presušila, sad počinje kukanje!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna