Info
25.01.2012.
06:54
Na sastanku ekonomske i političke elite, koji počinje danas u švajcarskom zimskom odmaralištu Davos, od učesnika će biti zatraženo da hitno pronađu načine za reformu kapitalističkog sistema za koji se ocenjuje da je "zastareo i u propadanju".
  • ni trunke bogatstva neprijatel

    25.01.2012 15:39
    Sigurno je
    da bogati(mocni) zele da nadju nacin kako i dalje da ostanu bogati i da se rese novih potencijalnih bogatih koji bi moc i novac skrenuli sa njihovog koloseka.
    Money over power and power over money
  • ZoranNS

    25.01.2012 11:11
    Kapitalizma ima, komunizma nikada nigde nije ni bi
    Političari treba da nestanu a vođenje društva, države treba prepustiti obučenim stručnjacima. Ono čega nije bilo nigde i nikada (osim u prvobitnoj zajednici) to je demokratija i komunizam, one postoje u teoriji. Političari da bi lagodno živeli nabedili na sistene koje zastupaju da su demokratski ili komunistički.
  • dobro jutro

    25.01.2012 10:08
    Kolubmo
    Ali necete uraditi nista kao sto ni vas kontrapad ruski komunizam nije uradio nista...

    nema komunizma -> nece biti ni kapitalizma

    Mozda da se ugledate na socijaldemokratske skandinavske drzave? To vam nece pasti na pamet? Veca je verovatnoca da se vratimo na feudalizam a onda neka VAM je bog u pomoci kad ustane kuka i motika siromasnog sveta!

    P.S. Nas je vise i pobedicemo ovih 1% besomucnih izrabljivaca ljudi i zemljinih resursa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna