Info
13.04.2012.
18:36
Predstavnici grupe nezadovoljnih građana Resnika postigli su danas dogovor sa gradskim vlastima Beograda da se u to naselje, umesto 20, doseli 10 romskih porodica.
  • Anonimka

    15.04.2012 00:48
    @G&Anononimus14:45
    Smirite se Zverjani...
  • G

    14.04.2012 12:54
    @Anonimka - vaš je problem što u životu niste prismrdeli van vašeg sela, da bi videli da ni na zapadu ovakve stvari NISU DOZVOLJENE i da postoje stambena udruženja koja moraju da daju pristanak da li se neko može doseliti na tu lokaciju, naročito ovako grupno. Da ste u pauzi između pokliča "UA RASISTI" probali da razmislite, shvatili bi da tu nema ni R od rasizma. Vrlo dobro je poznato na šta kraj liči kada se dosele romi - nećemo uopšte ulaziti u to zašto je to tako, bespredmetno je o tome raspravljati. Ako ne znate, učinite toliki napor pa otidite do klise malo prošetajte. Nakon nasilnog preseljivanja roma na vašu lokaciju, probajte da date svoj stan u oglase za prodaju, da vidite kako će reagovati potencijalni kupci kada vide kakav im je komšiluk, i kakav će to efekat imati na cenu vaše nekretnine. A iskreno vam preporučujem da uzmete jednu romsku porodicu 2 nedelje kod sebe, da iz prve ruke naučite kakav je mentalitet u pitanju, kada ste već živeli pod staklenim zvonom ceo život pa ostali uskraćeni za to otkrovenje.
  • 14.04.2012 12:45
    @Anonimka - @G & Anonimus
    Ja sam iz Vojvodine, a po nacionalnosti sam Srpkinja, tako da ste me oboje uvredili svojm komentarima. Bez obzira što G nema lepo mišljenje o stanovnicima Vojvodine, pridružiću se njegovoj želji. "poštovana, iskreno vam želim da se što pre 20 romskih porodica useli u vaš komšiluk"
    @Ns
    Zašto odbrana svojine govor mržnje? Ja ih ne mrzim, ali mi takvi u komšiluku ne trebaju. Lopovi, bitange, prostitutke i deponija za njima. Neka hvala. Mržnja? NE! Ko je imao posla sa njima zna o čemu govorim.
    Njih ne možete emancipovati, jer oni to ne žele.
  • Anonimka

    14.04.2012 08:38
    @G & Anonimus
    Od malograđana nisam ni očekivala drugačiju reakciju. Rasizam i šovinizam u kriznim periodima bivaju pojačani, a vas dvojica (dve?) ste upravo to pokazali na ličnom primeru. Mada verujem da krizni period u vašem slučaju ne igra bitnu ulogu...
  • ns

    14.04.2012 05:40
    i ponovo rasizam pobeđuje. stiže zelenilo, park, vraćanje zemlje, smnajen broj, obećanja, sve samo da prime par desetina ljudi. gde su hapšenja za govor mržnje, ugrožavanje bezbednosti, napad na službeno lice!!!?
    kako neko u bilo kakvom razgovoru može opravdati svoj rasizam, dajte transkript!?
  • 13.04.2012 22:40
    @Anonimka
    Zbog čega su ljudi koji štite svoje zemljište rasisti? Ne znam kako je ovaj komentar objavljen, kada direktno vređa većinsko stanovništvo. Živite u Srbiji, tako da ću zamoliti za da pokažete POŠTOVANJE prema većinskom narodu ove države. Srbi nisu rasisti, jer da jesu određene grupe ne bi imale ni deseti deo prava koja su im data. Jesmo li drevni ili ne, to je naš problem, a kome se ne sviđamo neka produži dalje. Ta priča kako svuda u svetu pridošlice i uzurpatori imaju sva prava je teška laž. Gde u svetu možete da odete i SLAŽETE da ste rođeni tamo i bez ikakvog dokaza zahtevate upis u matičnu knjigu rođenih? Jedna institucija u Novom sadu je proglašena krivom jer je postupila po zakonu i odbila takav zahtev. Još jednom u Novom Sadu, pre samo nekoliko dana takve "komšije" su na smrt izbole mladića. Takvi treba da se vrate tamo odakle su došli.
  • G

    13.04.2012 21:16
    @Anonimka - poštovana, iskreno vam želim da se što pre 20 romskih porodica useli u vaš komšiluk, da pokažete tu arijevsku pismenost i uzvišenost drevne vojvođanske rase.
  • Anonimka

    13.04.2012 19:51
    Sva sreća pa su ovi rasisti pismeni, kao uostalom i svi pripadnici drevne srBske rase.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna