Info
16.04.2012.
11:47 > 13:16
Roditelji koji žive u prigradskim naseljima ili selima daleko od obdaništa, decu će uskoro moći da ostavljaju na čuvanje u "putujućim vrtićima", specijalno opremljenim autobusima u kojima će biti održavana predškolska nastava.
  • ccc

    16.04.2012 15:56
    ???
    Nisam baš razumela, vozikaju li se oni naokolo u tom busu ili vozilo sluzi samo kao zamena, u nedostatku prostorija?
    Šta rade te gradske uprave, zar nema NIJEDNE SOBE u nekoj od zgrada lokalne uprave, u koju bi se tih nekoliko malisana moglo smestiti, gde bi mogli da sede, pojedu užinu, odu u toalet, kad vec imaju vozilo da ih dotle dopremi, nego OSTAJU U BUSU I TU SE SPROVODE PROGRAMI. Svasta! Je l se to nase Ministarstvo prosvete ovim HVALI?????
  • Slusalac

    16.04.2012 15:52
    Kolektivno ludilo.
    Bolesnici.
  • Vladimir Jeremić

    16.04.2012 13:44
    Sramota !
    Kakvi putujući vrtići ?! Za vrtiće se nema keša, a crkve zidate k'o u srednjem veku, u svakoj ulici ! Nije vas sramota ! Pupsare i popove u buseve, a deci prava obdaništa da napravite !
  • sdragan

    16.04.2012 11:34
    Po meni...je ovo sramota!
    Pa ljudi...Ima li ova sprdnja sa putujucim vrticem, igde na belome svetu??!
    Sta to rade, ne mogu da verujem....Cuj ti njih kako su se lepo dosetili...Kada se pripiski detetu, vaspitacice viknu soferu da zaustavi BUS pa u najblizu javnu ustanovu??! STRASNO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna