Info
24.04.2012.
11:25
Američko tužilaštvo obavestilo je Osnovni sud u Somboru da postupi po Interpolovoj poternici i da Sjedinjenim Američkim Državama izruči Miladina Kovačevića zbog prebijanja studenta Brajana Štajnhauera.
  • 24.04.2012 23:14
    http://gobroomecounty.com/sheriff/mostwanted
  • 24.04.2012 18:11
    A oni nek izruče Vilijama Džefersona Klintona.

    Mnogo je drčna ta bivša svetska sila.
  • mile V*

    24.04.2012 18:00
    miladin
    A jel se sećate onog njegovog teatralnog dolaska u skupštinu,kako je rekao kao gost.
  • janko

    24.04.2012 16:03
    oce oni njega
    pokupice oni njega kad tad i bez trazenja...
  • 24.04.2012 13:59
    Demokratija
    Kada nas ubijaju bombama i ruse ono sto smo gradili to se moze.Kada nas gradjanin u nekoj muskoj tuci bude jaci od njihovog , tada se placa milionska odsteta i trazi izrucenje.Zasto oni svoje gradjane ili vojnike koji rade visestruko teze stvari nikom neodgovaraju i ne placaju odstetu.
  • 24.04.2012 13:38
    Sve mi se cini da su onih NASIH 1 milion dolara malko mdjusobno podelili

    a ovu bahatu osobu je odavno trebalo ostaviti u SAD, da odgovara za siledjijstvo
  • ovca

    24.04.2012 13:05
    ?
    Milion $ ... sve se bojim da bi isplatili za svačije dete ....
  • strikla

    24.04.2012 13:02
    Idiotizam
    Evo jos jednog primera gde srpska diplomatija zajedno sa pravosudjem pokaza neopisiv idiotizam.
    Diplomata koji je pomogao Miladinu zaglavio zatvor, drzava platila milion dolara, ko zna zasto i kome, Miladin zaglavi zatvor ... i sad sve Jovo nanovo.
    Prvo bahatost Miladina je izvesna, pogotovu s tim sto je bio svestan da mu ima ko pomocu u slucaju potrebe da bezi iz USA, kad se upustio u tucu ma gde to bilo. Sasvim je ispravno da se sudjenje odrzi tamo gde se dogadjaj i odvio to jes u USA.
    E sad banda koja vodi drzavu a Miladin je deo te bande po nekom kriterijumu (ja takvu uslugu sigurno nebih mogao dobiti od Ambasade Srbije ni u kojoj zemlji) ostetila je poreske obveznike za milion dolara plus svi troskovi oko ovog slucaja.
    Na kraju dobijamo kraj koji se zavrsava na samom pocetku to jest sudjenje u USA za krivicno delo koje je i pocinjeno u USA.
    Da je Miladin nevin kako se predstavlja u javnosti nebi bilo potrebe za bezanjem vec pokazivanjem istine na sudu. E sad tu ima jos jedna zackoljica a to je da je Miladin kako te noci tako i mnogo predhodnih ispoljavao svoju bahatost i osionost pa je u stvari to bio motiv za beganje sa mesta 'zlocina".
    Miladine mlad si covek, vaspitan si na pogresan nacin i red je da to i osetis na kozi i to sopstvenoj. Verujem da ces se naci ponovo u USA ali sa bukagijama a USA zatvori su bas veseli koliko se prrica i zna o njima i desavaljima u njima ....
    Da ti je sa srecom pa ma kakva ona bila a tvojim roditeljima za nauk da roditeljska bahatost i osionost ima granica i placanja racuna na nekom delu "rostiljijade" ma koliko ona bila organizovana.
  • sale novosadjanin

    24.04.2012 12:32
    treba ga izruciti
    ne americi nego porodici pretucenog mladica !
  • ArkudakiNS

    24.04.2012 12:12
    neka ga izruče!
    neka ga gospoda izruče, neka nam ameri vrate milion dolara i svi srećni! pare da se daju u hmanitarne svrhe, decu obolelu od Batenove bolesti, nekoj mladoj osobi kojoj treba neka transplatacija...ima ljudi u nasoj zemlji kojima je preko potrebna pomoć! a ne da za siledžiju bahatog daju tolike pare! ...i tako...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna