Info
28.04.2012.
15:36
Direktorka Agencije za zaštitu od jonizujućeg zračenja Mirjana Radenković izjavila je danas da će posle inspekcijskog nadzora nad sprovođenjem mera nuklearne sigurnosti i mera zaštite od zračenja, ta agencija razmotriti mogućnost oduzimanja licence JP "Nuklearni objekti Srbije", ukoliko se utvrdi da su prekršeni uslovi izdavanja licence.
  • u je

    30.04.2012 07:27
    Da se podsetimo, JP Nuklearni objekti Srbije je registrovano za obavljanje komunalne delatnosti, a ne za rukovanje opasnim materijama.

    Toliko o tome...
  • ns

    29.04.2012 15:10
    "Direktorka Agencije za zaštitu od jonizujućeg zračenja."
    "Ukoliko su bilo koju aktivnost planirali da izvedu, morali su da nas o tome obaveste i da dobiju odobrenje"
    A ti i tvoji mufloni i inspektori sedite u kancelariji i čekajte da ta jedna "fabrika" u Srbiji sa dozvolom pošalje pismo šta radi.
    I primajte debele plate za dzabalebarenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna