Info
20.07.2012.
06:25
Rusija i Kina su stavile veto na rezoluciju Saveta bezbednosti UN kojom se sirijskom režimu preti sankcijama, a Moskva je optužila zapadne zemlje da žele da opravdaju vojnu intervenciju u Siriji.
  • Liman

    20.07.2012 09:21
    @Sporni
    Ne lupetaj molim te. Da ti nije mozda zao sto USA nije rezolucijom dobio jos jednu prchiju da zari i pali, krade i otima i dobije jos jednu koloniju. Aman vishe nije li dosta, Irak, Avganistan, Libija itd itd itd. A kad tebi tata ostavi drzavu onda se ti u njoj ponasaj kako hoces dogod te ljudi te drzave ne skinu sa vlasti a ne Globalni Policajac-mirotvirac- USA i NATO
  • Sporni

    20.07.2012 08:03
    "Rusija i Kina ponovo zaustavile NATO da napadne Siriju"
    Ja bih ovde bio malo precizniji i rekao da su Rusija i Kina ponovo dale odresene ruke Asadu, kome je tatko ostavio drzavu u amanet, da mlati po sopstvenim gradjanima kako mu se cefne, kad mu se cefne i sa cim god mu se cefne, a sve zarad cuvanja interesa te iste usije i Kine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna