Info
26.08.2012.
07:30
U javnosti postoji percepcija da je nova vlada otišla korak dalje u odnosu s Rusijom, a u stvari se radi samo o političkoj retorici. Još ne postoji opredeljenje kojim putem će se krenuti dalje u spoljnoj politici i takvu odluku ova vlast neće doneti do kraja mandata - kategoričan je Obrad Kesić, politički analitičar iz Vašingtona.
  • NikolaNS

    26.08.2012 08:43
    Nije navikla Amerika
    Nego su je navikli političari koji su vodili Srbiju od ubistva Đinđića pa do danas. Takva snishodljivost i poltronstvo nije u istoriji zabeleženo. Zato i ne treba da se čudimo što nam se sve ovo dešava. Ono što su Tadić i DS radili prema SAD i EU, kao i Čanak i ovdašnji dembelani prema Hrvatskoj i zemljama u regionu je esencija poltronstva i ponižavanja svojih državljana u odnosu sa ostalim svetom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna