Info
10.09.2012.
13:55
Grupa navijača podgoričkog fudbalskog kluba "Budućnost" sinoć je u Podgorici brutalno pretukla Danila Marunovića, Todora Vujoševića i Mirka Boškovića, autora i glumce spota "Mi smo dio ekipe", koji afirmiše prava ljudi drugačije seksualne orjentacije.
  • Roki

    10.09.2012 15:17
    Biju nasi, al` biju i partizani
    Znaci nisu bas svi u CG odusevljeni sirenjem ideja o istospolnoj ravnopravnosti i ljubavi, bas zanimljivo, treba jos da se radi s njima, jos donacija jos NVO itd, kako vec to ide.

    Uzgred, neko pominje kako "srbende" kao divljaju i tako to. Ali prijatelji dragi, to su navijaci podgorickog kluba koji su bas suprotno veliki zagovornici CG drzavnosti i svega sto ide s tim, znaci,svasta mogu biti ali "srbende" tesko.

    Sto se mene tice, bez obzira ko su imaju cestitku, ali to je naravno moj licni stav.
  • skokan

    10.09.2012 14:45
    ...da j*be oca...
    Ovaj da j*be oca svet ide u da j*be oca sunovrat.
    Narušili su da j*be oca "čast" i da j*be oca "poštenje" Podgoričana. I da j*be oca oktkud LGBT da j*be oca u Crnu Goru.
    p.s. da j*be oca
  • 10.09.2012 14:23
    Uvek su krivi navijaci?
    Znam da ste verovatno samo preneli tekst,ali me zivo interesuje kako znate vi,a i onaj ko je pisao tekst da su navijaci u pitanju? Jel su se predstavili pre nego sto su poceli da ih tuku? AKo se znaju te osobe valjda vise ne bi bile nepoznate i bile bi uhapsene...
  • semtex

    10.09.2012 14:18
    opet srbende?
    Opet ih "srbende" prebile...malo ovo deluje i orkestrirano pred najavljenu oktobarsku paradu,kao da neko marketinski zeli da zagreje strasti pred dogadjaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna