Info
10.11.2012.
19:21
Većina odbornika u Skupštini grada Beograda koja podržava gradonačelnika Dragana Đilasa, po svemu sudeći, nije više tako čvrsta kao što su donedavno tvrdili čelnici PUPS-a i SPS-a.
  • Ivana

    11.11.2012 10:23
    Dosta vise Djilasovog marketinga
    A kod DSa sve sami profesionalci, nigde partijskih poslušnika! Pa za njihovih dvanaest godina ni portir nije mogao da se zaposli ako nije član DSa, kao ni doktori nauka! A tek ono spinovanje i užas od marketinha kad je Toma štrajkovao gladju, nije vidjeno ni za Gebelsovog vremena, a sad treba da ih neko ostavi na vlasti! Neka dokažu kako je i Beograd pokraden na izborima, raspoloženje Beogradjana je protiv Djilasa!
  • Naprednjak

    11.11.2012 08:54
    Molim upucene
    Da mi, ako iko ikako moze, da mi objasni koja je razlika izmedju PUPS-a i ove nase novosadske Romske pa jos demokratske partije.
    Ukoliko neko misli da to moze bilo bi mi od pomoci da cujem i koja je razlika izmedju ovih velikih (SNS, DS, SPS, LSV) i ove dve gore pomenute.
    Unapred zahvalan.
  • ZoranNS

    11.11.2012 08:03
    Do sada jedine afere posle izbora su
    Do sada jedine afere posle izbora su NAČIN smenjivanja vlasti u opštinama, što je i pravo lice nove vlasti, molim one glasne borce protiv FOTELJAŠA iz 1989. da se jave na zborno mesto ispred Spensa.
  • -

    10.11.2012 20:23
    -
    ionako kad god zazeli moze preci u dveri.

    em ih je stvorio em je istrgovao ns za svoje mesto u bg-u
  • tako treba

    10.11.2012 20:06
    Drvoseku seku fotelju
  • Novosađanka

    10.11.2012 20:01
    šta je problem
    Vučić priča jedno a njegovi telali drugo biće da se ispipava teren šta misle Beograđani a TV SVET+ inače televizija SNS-a vodi propagandu kako su građani nezadovoljni radom Đilasa je toliko primitivna da je čoveku muka, ako napravite anketu u kojoj su svi nezadovoljni opnda je to krajnje bljutavo i očogledno namešteno. Pošto se u zadnjih par dana kampanja drastično pojačala a u štampi se pojaviloa izjava g-Đilasa da PKB nije na prodaju biće da sa te strane vetar duva jer po pitanju plodnih njiva koje su nameračili da prodaju Dinkić i Vučić drma se i Razvojna banka Vojvodine koja takođe poseduje poveću parcelu plodne oranice.Iz svega ovog je očigledno da se sve više prisutna borba za apsolutnu vlast i sve skocentriše na nivo države ili tačnije u ruke jednog čoveka i ukina svaka lokalna samouprava. Zato su i potrebni na svim mestima i nivoima partijski poslušnici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna