Info
04.02.2013.
07:28 > 14:20
Tri osobe su povređene, od kojih jedna teško, u tučama koje su se dogodile u Novom Sadu u noći između petka i subote.
  • pawlle

    05.02.2013 13:34
    kavo je ovo ludilo
  • kikiriki

    05.02.2013 01:08
    jel sva policija spava noću ???
    Ima li kraja ovim aktivnostima pobesnelih uhranjenih neradnika koji ne znaju gde snagu da potroše ???
    Više bih voleo da me presretne čopor vukova nego horde huligana koji bi trebali da budu u kavezima.
  • 04.02.2013 18:55
    Pod hitno nesto preduzeti
    Ovo je strasno jezim se od straha.Nemogu verovati da se to dogada u mom gradu, da je moj nekad lepi mirni grad postao cudoviste. Neko je ovde lepo rekao da se zabrani maloletnicima setnja po gradu posle 22 casa.
  • 04.02.2013 16:41
    Navijačke grupe je sasvim prikladan naziv. Onaj promil pravih navijača koji je ostao da prati fudbal, a nema ovakvih navika - šta da vam radim, kolateralna ste šteta.
  • Vasilije

    04.02.2013 15:17
    elem
    Igrom slucaja sam bio svedok dogadjaja na bulevaru jer tu zivim i video sam da to nema veze sa navijacima,momci koji su se tukli su bili vrlo pijani (verovatno se oletvali za vikend,nova moda) i napali nekog decka,slucajnog prolaznika iz cista mira,ovaj pozvao svoje drugare i tu se pobili ko stoka. Sramota.
  • ???????

    04.02.2013 14:51
    Sta je tu tesko saznati, kakvi su izvori vama novinarima to, ceo grad zna sta se desilo i kako se desilo a vi pisete neke nebitne sitnice koje samo umanjuju dogadjaj u celosti... Ista je takva i policija, sve znaju a nikoga ne hapse.. Ako dete od 12 godina zna ko diluje drogu u kraju, ako moja baba to zna, kako vi novinari ''sedma sila'' i policija ''nikakva sila'' ne uradite nesto, vi bar imate najvecu moc... ili nemate???
  • briga

    04.02.2013 14:39
    briga ih
    Šta ih briga i ovako će ih Dačić i Nikolić pustit na ulicu ako ih uhapse.....
  • 04.02.2013 13:58
    "Navijačke" grupe
    A da vi NOVINARI prestanete da se frljate tim izrazima.

    Zovite ih HULIGANIMA, BANDITIMA, KRIMINALCIMA.

    Pazite ove gluposti:

    1. "od pre POZNAT policiji"
    2. "KONTROVERZNI biznismen"
    3. "NAVIJAČKE grupe"

    Šibao sam se i ja ali bez ičega. Gole ruke. Ovo je sve otišlo u qrac.
  • 04.02.2013 13:43
    01.02. "eh moj grad"
    ovo nije niciji grad, naprosto je jedna privremena forma koja se neprekidno menja ( na gore) i na kraju ce kao i mi da propadne, nestane... a identificiranje, stvaranje identiteta kroz slucajno mesto rodjenja je tastina, neosvestenost, primitivizam, frustracija, skucenost...
  • 04.02.2013 13:43
    Ovaj grad iz godine u godinu postaje sve skrnaviji i skrnaviji. Evo primera. Pada kisa, vozite kola. Parkirate se, kisa stane, kola se osuse. Sva stakla i limarija do krova posle susenja kola su bele boje. Blago predjes dlanom po limariji i staklu, pogledas dlan a na dlanu cement. Toliko se u ovom gradu zida i gradi a niko nista ne cisti za sobom. Sav taj cement i pesak sa gradilista vetar raznosi po gradu, talozi se u tankim slojevima po kolovozu, travi, drvecu, krovovima kuca i zgrada. Padne kisa i sve se to podigne i zalepi kojekuda. Kada se voda posle kise osusi tog cementa i peska nema gde nema. Hodas ulicom dok pada kisa, udjes u kucu a nogavice sve isprskane i zamazane uljem, peskom, cementom i raznom prljavstinom. Ostanu sve neke fleke po odeci. Odem recimo u Minhen ili Bec, tamo me uhvati kisa dok sam u gradu. Posle pogledam nogavice one naravno mokre. Kada se osuse nigde traga prljavstini. Kako to? Pa oni se brinu o cistoci grada, stalno ciste i peru ulice. Tako je nekada bilo i ovde. Kao klinci smo se igrali na kisi, pokisnemo, dodjemo kuci, presvucemo se, garderoba se osusi i bude cista, nigde traga prljavstini i štrokama. Grad je definitivno skrnav. Hodas ulicom posle kise, pogledas dole u trotoar ili kolovoz i lepo vidis kako se dugine boje prelivaju. Kako? Pa svuda benzina i ulja oko nas koje curi iz raznih radnih masina na gradjevinama a niko ne cisti. Grad je totalno ubogaljen. Pored prljavstine i smrada imamo jos i svekodnevnih obracuna navijaca. Fuuuuj.
  • 04.02.2013 13:40
    drug policajac
    ispricao mi decko letos da kad bi mi znali sta se desava u gradu da nebi posle 8 izlazili napolje iz straha mozda ima istine u tome dogod setaju ovakvi divljaci i narkomani gradom a niko ih nedira
  • 04.02.2013 13:39
    dobro jutro
    policija funkcionalno ne postoji, vlast je i dalje umrezena sa kriminalom i narko diler je samo njihova ispruzena ruka a navijaci jurisne grupe...to je stvarnost na koju se uvek iznova neko iscudjava...vlas udaljena od boga svaka vodio ovako ili onako narod u propast..
  • tnt

    04.02.2013 13:08
    fajront
    Dok svi pricate u vetar nece se promeniti nista. Dakle, treba doneti zakon za roditelje, ko dopusta deci da posle 22 sata luta po gradu, treba ih kazniti. Ukoliko nema roditelja to je slucaj Socijalnoj ustanovi ili sivi dom! Velika je razlika sadasnje vreme na odnosu kada smo mi bili bezbrizna deca koja igrala slobodno na ulici. Ako vam je ovo smesno onda vam je dobro.
  • ја

    04.02.2013 12:51
    @Alexa
    Да си био у војсци знао би да они тамо имају лека и за најпроблематичније...
    Ове кукавице што носе палице и ножеве би тамо били мањи од маковог зрна. Тамо им нема кафана и нарко дилера да се напуцају том хемијом да би добили неку храброст...
  • Mima

    04.02.2013 12:38
    :/
    I ja sam videla da ispred elektro skole vijaju jednog decka bakljama gde su ga stigli i bukvalno palili kao zivotinju i nigde to nikad nije pisalo,valjda navijacka solidarnost ili sta vec..
    Moracemo da sacekao da od nekog mudo** dete iskasape pa ce biti mirno jedno vreme bar..
  • Bozo Batina

    04.02.2013 12:27
    Treba jedan Pinkerton da dodje u grad i da napravi reda. U stvari nama treba ceta Pinkertina da napravi red u ovoj drzavi.
  • 04.02.2013 12:25
    Kada je premijer i ministar policije narko diler, onda ovo nije ništa. Još nam je dobro spram toga ko gazduje MUPom.
  • ns

    04.02.2013 12:07
    Na svakom ćošku imate grupicu probisveta kojima je jedino zadovoljstvo da se lemaju i provociraju. Sve to ide iz porodice, kako roditelji opravdavaju svoju decu što noći provode na ulici, vare, piju, a vamo je dobar dečak... ceo grad je išaran, izlomljen, jer nam se dečica uveče rekreiraju. Ma sve bi ja to po roditeljskoj grbači, sve što ti dete slomi ti platiš i ćao.
  • 04.02.2013 12:02
    Strah
    Imam 27 godina ozenjen sam, zaposlen i strah me je kada idem ulicom sam u sred bela dana jednom me je momak ispred pozorišta (20h) startovao sa nožem i uzeo mi pare iz zadnjeg džepa drugi put me je momak kod dunavskog parka (18h) startovao sa pricom da dodjem snjim u park i tu sam pobegao a usuput sam sreo policisku pešačku patrolu kojoj sam prijavio manijaka. Treci put me je startovala grupa klinaca 14-16 godina u ulici Laze Kostica 13h ("imas li cigaru" odgovaram "nemam" jedan od njih "dodji vamo da ti j..mo mamu" i tako gomila napada od kojih sam opet pobegao ubrzanim korakom. Da nepominjem dogodovstine iz nocnog zivota kojih je bilo pregrs ali srecom sam bio u drustvu pa nas nisu dirali. Ali generalno novi sad vise nije bezbedan za pesake vec se hvatajte taksija i sto pre kuci ili u tacku u koju ste se namerili. Nadam se da ce se jednog dana stvari promeniti ali i dalje najvise volim pre podne u Novom Sadu u kojem nasilnici spavaju.
  • Nizina

    04.02.2013 11:46
    Evo doprinos
    Juče na parkingu između DIF-a i Pašange negde oko 3 ujutro je isto bila tuča i koškanje sa vrištanjem nekih balavac a od jedno 15-17 godina.

    Posle su se razišli ali su definitivno kao horda garesivnih majmuna.

    Šta rade njihovi roditelji to mene zanima...
  • 04.02.2013 11:04
    Drugar taksista mi prica da ovakve tuce vidja svako drugo, trece vece u gradu. Kaze da je vidjao i masovne tuce gde je bilo i po cetrdesetak klinaca sa motkama, palicama, letvama. Medjutim, mi u novinama procitamo tek 1% tih masovnih tuca. Onih 99% niko ne prijavi, ne zove policiju pa za njih mediji nikada ne saznaju. Kaze mi taj drugar da ovo sto mi citamo u novinama ili vidimo u dnevniku na TV-u je smesmo naspram onoga sta se u stvarnosti svako vece desava na ulicama ovoga grada. Pre neki dan mi prica kako je na poziv isao na Naselje po neku stranku. Tamo kod pruznog prelaza kaze masovna tuca izmedju klinaca sa Naselja i Detelinare. Njih preko 40, tuku se, vijaju jedan drugog po kolovozu, gadjaju se kamenjem, rade motke. Umalo ih kaze nije pregazio kolima kada su istrcali na kolovoz. Vec danima po novinama trazim vest o toj tuci i nigde je niko nije objavio tako da tom drugaru sve vise i vise verujem kada mi kaze da je na ulicama Novog Sada posle ponoci pravo ratno stanje. Ranije mu nisam verovao za svaku pricu koju mi isprica, mislio sam da preteruje, ipak je ovo miran grad,, ljudi koliko toliko mirnini i pitomiji nego u drugim gradovima ove drzave. Ali izgleda da ja zivim u nekim mojim tripovima kako je grad izgledao pre vise od 20 godina i takvog ga pamtim pa mi je prosto nezamislivo da mislim da je drugacije, da je sve gore i gore.
  • Alexa

    04.02.2013 10:11
    @Ja
    Pa di takvim polu mozgovima da das oruzije u ruke?!
    Moze u vojsku ali bez oruzija. Sto mu na kraju u sustini izadje kao zatvor tj drustveno koristan rad, samo bi se zvalo vojska :D
  • ја

    04.02.2013 09:17
    Ја не знам шта је више са том омладином? То све бесно, не знају шта ће са вишком енергије. А држава укинула војни рок. Ма послао би ја све њих у војску и то на 2 године, да науче да раде, да буду одговорни и да постану људи!
    Овако само имамо побеснелу омладину која ће завршити у затвору или у болници...
  • 04.02.2013 08:47
    Umesto motke dati im motiku pa svoj višak energije i manjak pameti lepo mogu usmeriti na društveno koristan rad, naravno uz strogi policijski nadzor... i tako par godina.
  • Nizina

    04.02.2013 08:35
    Nocne patrole
    Gde su lepo marice i nocne patrole da pokupe pijane klince posle 12...
  • a?

    04.02.2013 08:26
    A gde je policija? Jel ona samo dolazi po zavrsetku dogadjaja? Sramota.
  • He

    04.02.2013 08:21
    Pa naravno da su neki klinci nalozeni. Dajte bre devojke, malo ih razdrmajte, vidite da su frustrirani pacenici. Niste vi krive, daleko bilo, znam da niko nece da se smara sa pacenicima.
  • Pera

    04.02.2013 08:19
    E, pa kao što vidiš, nije. To je ipak NJIHOV grad
  • 04.02.2013 08:06
    Igrala se deca. :)
  • Novosadjanin

    04.02.2013 07:56
    I sta kazete Novi Sad siguran grad!!!!!!! Bio nekad.......
  • Komša

    04.02.2013 07:54
    U vezi ove vesti...

    http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Novosadski-celnici-primaju-pare-za-dobar-rad-svakog-meseca.html
  • Bibi

    04.02.2013 07:54
    KUKAVICE
    Sta da kazem samo KUKAVICE koriste palice, boksere i dr. sredstva, budi mangup pa ravnopravno 1 na 1, 2 na 2, .... stisni pesnicu pa udri!
  • sdragan

    04.02.2013 07:47
    Eh...i u moje vreme je bilo tuca...i to kakvih?!! Lanci,palice,itd.
    Jedina je razlika sto su se tada tukli izmedju sebe npr. Metalci i Skineri...Ja sam bio medju Metalacima i znam da nikako nismo podnosili skinere koji su tada predstavljali male naciste velicajuci Hitlera i citajuci "Majn kampf".
    Mi smo bili ubedjeni da cinimo pravednu stvar!
    Medjutim...Ovi danas(navijecke grupe) su ulavnom svi isti...nacionalizam i fasizam isijava iz njih...Nema vise dobrih momaka :-))
  • 01.02.

    04.02.2013 07:32
    Eeeee, i to je moj grad!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna