Tukli se motkama i štanglama tokom vikenda

Tri osobe su povređene, od kojih jedna teško, u tučama koje su se dogodile u Novom Sadu u noći između petka i subote.
Tri osobe su povređene, od kojih jedna teško, u tučama koje su se dogodile u Novom Sadu u noći između petka i subote.

 

Kako nezvanično saznaje "Dnevnik", oba sukoba izbila su nešto pre ponoći. U Mičurinovoj ulici, kod Sajma, prema dojavi građana, dogodila se tuča u kojoj su korišćene motke i štangle, a pretpostavlja se da je u pitanju sukob navijačkih grupa.

U isto vreme na Bulevaru oslobođenja, kod Ćirpanove ulice, sukobilo se više osoba. Nakon 15 minuta od incidenta, u Kliničkom centru Vojvodine se pojavio mladić s teškim povredama glave, koji je rekao da su ga napale nepoznate osobe na Bulevaru oslobođenja. Mladić je zadržan na lečenju.

Otprilike u isto vreme, došlo je do tuče kod Saobraćajne škole na Podbari, u kojoj je jedna osoba pretila nožem, ali prema nezvaničnim saznanjima, u sukobu niko nije povređen.

  • pawlle

    05.02.2013 13:34
    kavo je ovo ludilo
  • kikiriki

    05.02.2013 01:08
    jel sva policija spava noću ???
    Ima li kraja ovim aktivnostima pobesnelih uhranjenih neradnika koji ne znaju gde snagu da potroše ???
    Više bih voleo da me presretne čopor vukova nego horde huligana koji bi trebali da budu u kavezima.
  • 04.02.2013 18:55
    Pod hitno nesto preduzeti
    Ovo je strasno jezim se od straha.Nemogu verovati da se to dogada u mom gradu, da je moj nekad lepi mirni grad postao cudoviste. Neko je ovde lepo rekao da se zabrani maloletnicima setnja po gradu posle 22 casa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.