Info
15.08.2013.
14:46 > 18:49
Upravnica gradske biblioteke u Čačku "Vladislav Petković Dis" Danica Otašević suočena sa prepunom knjigoveznicom u kojoj nekoliko hiljada najtraženijih knjiga čeka da budu iznova povezane i vraćene pozajmnom odeljenju, osetila se pozvana da poruči: "Ugledajmo se na Engleze, koji se drže pravila da nisu dovoljno bogati da kupuju jeftine stvari".
  • 16.08.2013 06:32
    Pa kada je izdavacima najbitnije da se naslovna strana sija, divna stampa, lakirane korice, samo da se privuku kupci, a kad se knjiga otvori - zalosno!Desava se da usled lose stampe i nekvalitetnog recikliranog papira fale citavi redovi, a knjige su kupljene upravo u gore pomenutim knjizarama!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna