Info
02.01.2014.
20:46 > 20:56
Iako je kriza, ni ove godine građani Srbije neće se odreći običaja da tokom novogodišnjih i božićnih praznika potroše više nego što imaju.
  • Obrad

    03.01.2014 07:44
    Šta je to budzet
    Kada nemam šta da potrošim ostajem kod kuće. Vrlo jednostavno. Dobro je da nismo spojili praznike sa vikendom...idem na posao da se odmorim.
  • 03.01.2014 06:15
    O cemu prica ovaj? Zivimo jadno i bedno, stalno u nekom strahu i liseni osnovnih ljudskih prava, i sada bi bilo najbolje da cutimo i sedimo kod kuce sa svecom i za praznike? Dajte bre ljudi, pustite nas da se malo opustimo bar tada, stiskamo se cele godine, nemojte nas uciti da se stiskamo i novu godinu i bozic! Treba da nam omogucite cene, inflaciju, plate i ostalo, takve da mozemo da priustimo normalnu proslavu ovih praznika jer se i tako niko ne luksuzira, a ne da nam solite pamet i ispirate mozak kako treba da pristanemo na jos manje i jos gore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna