Info
14.03.2014.
10:36
Ministar poljoprivrede Dragan Glamočić izjavio je da će trećina sredstava kredita Ujedinjenih Arapskih Emirata od 100 miliona dolara biti iskorišćena ove godine i to za navodnjavanje 25.000 hektara, a da će ostatak sredstava biti povlačen sukcesivno, kako se projekti budu realizovali.
  • JustinaNS

    14.03.2014 14:55
    Blago centralnoj Srbiji
    "Reč je mahom o projektima koji će biti realizovani u Vojvodini, njih 11, a tri projekta biće realizovana na teritoriji Centralne Srbije", kaže ministar. Ja to čitam ovako: Tuđim kreditima navodnjavaćemo našu, vojvođansku zemlju koju će Srbija prodati istim onima koji nam daju kredite. Savršeno! Centralna Srbija nema plodne zemlje, nema projekata, nema prodaje zemlje. Ma, bravissimo!
  • xxx

    14.03.2014 14:23
    Da li...
    ... to arapi daju kredit za navodnjavanje zemlje koju su oni kupili? Kojih/čijih 11 projekata je u pitanju?
  • Crnac u tunelu

    14.03.2014 12:12
    Vagon krompira = jedan televizor.
    A mi i dalje trujemo svoju zemlju pesticidima umesto da "navodnjavamo" elektronsku industriju koju smo nekada imali pa je rasturili. Siromašna zemlja ulaže u industiju dok se ne obogati, pa onda razvija ORGANSKU poljoprivredu. To su radile Holandija, Belgija, pa i Francuska... Luksemburg, na primer, uopšte nema poljoprivredu. Male porodične farme nemaju razmenu poljoprivrednih dobara, već su čisto turističke atrakcije i žive od "prodaje" ambijenta.
  • Vlada

    14.03.2014 11:33
    ...
    Trošenje arapskog kredita - trećinu zemlja pije, trećinu šarcu daju a trećinu u džepove meću. A ceo kredit vraćaćemo MI narode!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna