Info
10.06.2014.
13:46
Novi premijer Kosova biće Ramuš Haradinaj, lider Alijanse za budućnost Kosova, nakon postizbornog obrta i dogovora opozicionih stranaka.
  • Memorije Pamtović

    10.06.2014 19:19
    @Željko
    Sve je u miligram tačno što zboriš, osim što stvari stoje dijametralno suprotno u odnosu na istinu: da Srbija (u vreme onog sveopšteg masovno ejakulirajućeg urlikanja ''Slobo, Slobodo!'' i ''Oj Srbijo iz tri dela ponovo ćeš biti cela'') nije uz pomoć tenkova i ostalog escajga ukinula autonomiju AP Kosova, ne bi bilo ni NATO-bombardovanja. A Žeželjovog mosta bi bilo.
  • zeljko

    10.06.2014 14:46
    Granicari su 1999 bili najhrabriji deo vojske. Da nije bilo NATO bombi ne bi OVK nikada presla iz Albanije na Kosovo! Ovaj se provukao samo zato sto nije bilo dovoljno granicara inace bi prosao kao i brat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna