Info
23.06.2014.
06:40 > 07:07
Ministarstvo unutrašnjih poslova od danas do subote, 28. juna, sprovodi preventivno-propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja "Ispravno vozilo - bezbedno vozilo", a radi pripreme vozila za bezbednije učešće u saobraćaju.
  • KOmša

    23.06.2014 11:00
    Tehnički pregled
    Prilikom registracije automobili prolaze tzv."Tehnički pregled"... dakle stručna "firma" konstatuje da je sa autom sve u redu i da je ispravan... dakle da može da se ćera po putevima.
    Šta sad policija fazonira? Kao da izgleda da nešto rade... opet će da gnjave narod po putevima, sole im pamet, njuškaju... umesto da fataju krimose.
    Hoće li prozivati i objaviti koji Tehnički pregledi nisu uradili svoj posao kako valja?

    Ko normalan seda u auto kad auto ne valja?
  • _TT_

    23.06.2014 08:14
    ...
    Kako ljudi ovde lupetaju. Automobil mora biti tehnicki ispravan. Onaj ko hoce da ga vozi neka ga sredi da za to i bude pogodan. Toliko krseva na ulicama... Kakva beda kakvi bakraci, na autu kocnice i sistem upravljanja mora biti uvek ispravan. Ko ne moze da odrzava toliko na svom automobilu nek ide pesaka a ne da ugrozava i sebe i druge...
    Nema tu nikakvog udaranja po novcaniku sirotinje, pogotovo sto se ovde ne pisu kazne nego se samo ukazuje na probleme...
  • member

    23.06.2014 08:08
    da li ce neko da prekontrolise stanje puteva?
  • Rakovac

    23.06.2014 07:38
    Jos malo
    Joooj..ala ce da mi pukne kocnica!!!
  • pera

    22.06.2014 15:12
    lozac
    Zalosno ali kod nas jos uvek se automobil smatra luksuzom,van svih pravila plata nam je africka a vlast se trudi da sprovodi svoja pravila bez obzira na sve..kod nas je sve luksuz ps csk i imreti je luksuz,gospodom prvo napravite od ove zemlje pravnu drzavu pa onda sprovodite zakone ne mojte da vam koje kakvi Kosmajci beze posto ga prvo obavestite jer neko sa 61 godinom nije to poceo da radi juce,eeee asvoje nezadovoljstvo ce te iskaliti na narodu sa tako glupavim stvarima kao sto je ova sa vozilima ....aaa pri tom drzava nam nije bezbedna za zivot ali u opste.
  • -

    22.06.2014 10:08
    -
    lud zbunjenog

    zadnjih nekoliko tragedija je presudila sama srbija a ne vozilo.
    ovako sirotinju i dalje gazitr na putu i novcaniku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna