Info
27.07.2014.
06:16 > 06:19
Iako nije poznato radi li se samo o morbidnoj šali, Ekaterina Parkhomenko izazvala je buru na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografije na kojima se pohvalila šminkom koja je navodno ukradena od žrtava srušenog malezijskog aviona.
  • Agronom sa sela

    27.07.2014 10:36
    Ja sve verujem
    Pa čak i da je Sadam imao oružje za masovno uništenje!
  • @Ns

    27.07.2014 09:30
    Prijatelju,koliko te CIA placa po napisanoj reci? Jos da su te naucili i da budes bar malo pristojan...
  • 27.07.2014 08:36
    @Ns
    Tačno tako.
    Pripadam generaciji koja se naslušala priča naših starih koji su preživeli II svetski rat i "oslobodioce" ruse. Gde god su prošli, iza njih ništa nije ostajalo; pljačkali su, otimali, od hrane do svega ostalog što su mogli poneti. To nije bila vojska, to je bila razuzdana rulja, večito gladnih i primitivnih kozaka i seljaka, na veoma niskom nivou svesti. A o silovanju žena i devojaka da se i ne govori.
    Sve njihove "krasne" osobine je lepo opisao rus Lav Tolstoj u svojim romanima. Ipak ih je on najbolje poznavao. Još uvek su (u većini) rulja gladna i željna svega.Ništa se nije bitno promenilo od doba feudalizma, koji je još uvek prisutan na njihovim prostorima. I ne samo njihovim.
  • ns

    27.07.2014 07:14
    stoka ruska, vidi se po celom internetu ili još bolje po celom gradu a ko je ikada bio u rusiji ili dovoljno negde solidnije na moru upoznao se iz prve ruke ko su i šta su, ne skrivaju, tako da ovo i milijardu drugih neprimerenih gestova samoproklamovanog "rojalitija sveta", seljobera ruskih i proruskih treba najoštrije osuđivati i kažnjavati, ako je mogao onaj u venecueli kad mu je dopiz**lo možemo i mi u Vojvodini, nacionalizovati sve poklonjeno rusima i dati im 48 sati da napuste Vojvodinu!!!
  • 27.07.2014 06:46
    Još fali oni naši dripci što su prodali toplanu na Mišeluku u staro gvožđe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna