Hvalila se šminkom ukradenom sa tela poginulih putnika?

Iako nije poznato radi li se samo o morbidnoj šali, Ekaterina Parkhomenko izazvala je buru na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografije na kojima se pohvalila šminkom koja je navodno ukradena od žrtava srušenog malezijskog aviona.

Iako nije poznato radi li se samo o morbidnoj šali, Ekaterina Parkhomenko izazvala je buru na društvenim mrežama nakon što je objavila fotografije na kojima se pohvalila šminkom koja je navodno ukradena od žrtava srušenog malezijskog aviona.

 

Devojka inače živi u Torezu, nedaleko lokacije na kojoj je srušen Boing 777, a naknadno se pohvalila i fotografijom na kojoj nosi plavu maskaru koja je, tvrdi ona, ukradena iz prtljaga žrtava.

"Maskara iz Amsterdama ili da budem preciznija, s livade. Razumete me", napisala je Ekatarina, a nakon što su je korisnici ove društvene mreže upitali šali li se, odgovorila je: "Jedan od mojih poznanika ovo je ukrao i poklonio mi".

Ekatarina se deklarisa kao "separatia koja mrzi sve ukrajinsko", a brojni ruski blogeri smatraju kako je reč o najobičnijem propagandnom ratu koji vode obe strane. Međutim, neki smatraju kako je objava autentična i samim tim zastrašujuća.

Štaviše, čak je i zloglasni Igor Strelkov priznao da su tela mrtvih putnika opljačkana od strane proruskih pobunjenika od kojih je zatražio da sve ukradene stvari predaju u njegov stožer što je izazvalo dodatnu kritiku onih koji smatraju da bi stvari trebalo da budu vraćene porodici poginulih.

Podsetimo, avion alezija erlajns s 298 ljudi srušen je u istočnoj Ukrajini ruskim ssistemom projektila zemlja-vazduh Buk u blizini ruske granice u selu Grabovo. Avion je, za razliku od mnogih drugih aviokompanija, leteo tačno iznad ratne zone na istoku Ukrajine.

Poginulo je 192 Holanđana, 44 Malezijaca,27 Australijanaca, 12 državljana Indonezije, 10 Britanaca, po četvoro Nemaca i Belgijanaca, tri državljana Filipina i po jedan Kanade i Novog Zelanda. Na letu Malezija erlajnsa bilo je 80-ak dece, među njima i tri bebe.

  • Agronom sa sela

    27.07.2014 10:36
    Ja sve verujem
    Pa čak i da je Sadam imao oružje za masovno uništenje!
  • @Ns

    27.07.2014 09:30
    Prijatelju,koliko te CIA placa po napisanoj reci? Jos da su te naucili i da budes bar malo pristojan...
  • 27.07.2014 08:36
    @Ns
    Tačno tako.
    Pripadam generaciji koja se naslušala priča naših starih koji su preživeli II svetski rat i "oslobodioce" ruse. Gde god su prošli, iza njih ništa nije ostajalo; pljačkali su, otimali, od hrane do svega ostalog što su mogli poneti. To nije bila vojska, to je bila razuzdana rulja, večito gladnih i primitivnih kozaka i seljaka, na veoma niskom nivou svesti. A o silovanju žena i devojaka da se i ne govori.
    Sve njihove "krasne" osobine je lepo opisao rus Lav Tolstoj u svojim romanima. Ipak ih je on najbolje poznavao. Još uvek su (u većini) rulja gladna i željna svega.Ništa se nije bitno promenilo od doba feudalizma, koji je još uvek prisutan na njihovim prostorima. I ne samo njihovim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.