Info
16.08.2014.
13:50
Ukrajina odbija da prizna ruski tovar, poslat stanovnicima regiona Donbas, kao humanitarnu pomoć, izjavila je danas predstavnica za komunikaciju Međunarodnog komiteta Crvenog krsta (MKCK) Galina Balzamova.
  • Stanko

    17.08.2014 05:13
    III Svetski rat
    Obama nastavlja III Svetski rat. Američki interes širi prema Rusiji sa velikom nadom da će u tome uspeti. III Svetski rat započet napadom na Irak, Srbija, nastavljen u Siriji, Libiji se nastavlja. Mnogi presednici u tom ratu su ubijeni (Argentina, Venecuela.....) Mislili su da će dobiti Putina kao posmatračku figuru. Putin gubi strpljenje. Ubrzo će pozvati NATO da se povuče iz baza uspostavljenih u ovim ratovima, ako ne upotrebit će ono što ima SS-18.
  • 16.08.2014 16:17
    Slava Ukrainii
    Ukrajinski narod je prozreo namere ruske fasisticke falange koja je htela uz pomoc antickog trika "trojanski konj" da dostavi naoruzanje i opremu troristima koji mesecima drze u strahovladi par gradova na istoku Ukrajine. Kako stvari stoje, trebace im samo prazni kamioni da teroriste vrate tamo odakle su ih i poslali u Ukrajinu.
  • Y

    16.08.2014 15:26
    HUNTA! GENOCID! Br.5
    UKR, će - na žalost - dospeti u takvo stanje haosa, da Zapad, koji trenutno kontroliše huntu, više neće moći kontrolisati bilo šta. Sav uloženi novac, sav ostvareni uticaj, sve to će propasti. Kao što SAD više n kontrolišu ništa u Iraku, isto će ih dočekati u UKR. Kriza u UKR će se okončati 2019. godine, kada će ona ponovo postati interesna sfera Rusije. Uz veliku recesiju, svetskih razmera, koja - jao nama - ni nas, već jadne i bedne, neće zaobići. Ukoliko do tada niko ne takne Krim. A ako se to dogodi, neka nam svima Bog bude u pomoći! Danas lupajte minuse, ali pamtite.
  • Y

    16.08.2014 15:12
    HUNTA! GENOCID! Br.3
    Lično sam se nadao da će Rusija upasti s vojskom u UKR, kada su - umesto pregovora, i traženja mirnog rešenja - snage kijevske hunte počele agresuju na Donjecku i Lugansku oblast (što bi, nakon događaja u Odesi, bilo potpuno legitimno). Međutim, Rusja ne odgovara ni na česta bombardovanja sopstvene teritorije (a svi smo svedoci kako je odgovorio Izrael na bombe koje su na njegovu teritoriju pale iz oblasti Gaze; svi znamo kako bi SAD reagovale da neko ispali samo jednu minobacačku granatu na njihovu teritoriju, i pritom pogine američki državljanin). Kada sam najavio izbijanje građanskog rata u UKR, pobrao sam mnoge minuse. A sada najavljujem...
  • Y

    16.08.2014 15:07
    HUNTA! GENOCID! Br.2
    Pravoslavni sveštenici su podvrguti torturama, mučenjima i pljački, a od strane unijatskih pripadnika (iz Zapadne, katoličke UKR) privatnih vojski tamošnjih ultranacionacionalističkih tajkuna (Kolomijski, Ljaško - "Desni sektor", "Nacionalna garda"), kao i poljskih plaćenika (a ima ih i iz zemalja Pribaltike /katolici, protestanti/). Nije više tajna da na strani hunte ratuju i plaćenici iz USA. Bez razloga (odnosno - s razlogom /ne radi se o snajperistima na zvonicima/) ruše se pravoslavni hramovi, upada se na bogosluženja, maltretira se pravoslavna pastva.
    OVDE NE PRIZIVAM NA VERSKU MRŽNJU! AUTOHTONI SAM VOJVOĐANIN I SA SVIM KONFESIJAMA ŽIVIM U MIRU! UBEĐEN SAM DA TAKO TREBA I DA BUDE, I DA OSTANE!
  • vojvodjanka

    16.08.2014 14:58
    pomoć-pomoć
    Ovde nemože da prodje pomoć sa hranom zato što neko nedozvoljava.Italijani su zaustavili brod sa arsenalom teškog naoružanja koji je plovio pod zastavomSaud Arabije započeloi ispitivanje kapetana I jedan poziv iz SAD je rešio sve brod je nastavio putka sirijskim pobunjenicima a ovaj konvoj stoji jer nije u interesu sad da ti ljudi prežive već suprotno izato je tako.
  • Y

    16.08.2014 14:57
    HUNTA! GENOCID! Br.1
    Noćas, na teritoriji UKR, kroz koju treba da prođe humanitarni konvoj, uhvćena tri diverzantska tima SB UKR (od strane snaga koje su za federalizaciju), sa ruskim uniformama i više vrsta naoružanja, kao i HD kamerom, i satelitskom vezom sa SB UKR. Ispitivanjem istih se saznalo da su imali zadatak da ubiju nekog iz MKCK (nikako Ruse!) i da to predstave kao čin ruske vojske. Takođe, utvrđeno je da su poslate još četiri takve grupe (koje nisu uhvaćene /još?/). Hunta u Kijevu ne želi da stanovništo u pobunjenim oblastima dobije humanitarnu pomoć, već da skapa. Oni vrše istrebljenje naroda na tim teritorijama. Gađaju dečje vrtiće, bolnice, staračke domove, infrastrukturu (nema struje, vode, mobilne telefonije, ponestaje hrane i lekova) međunarodno zabranjenim oružjem (kasetne i fosforne bombe). Humanitarna katastrofa na jugoistoku UKR je najvećih razmera, a zapadni mediji to ignorišu (instruirani od svojih vlada; "sloboda informisanja", "demokratska neačela"?).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna