Info
16.08.2014.
20:13
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je kriminalistička policija počela da ispituje slučaj privatizacije firme "Bačka" iz Sivca, koja je prodata biznismenu Miletu Jerkoviću 2006. godine.
  • 17.08.2014 14:42
    Sustina je...
    Ove provere su samo zamazivanje ociju naivnim gospodarovim glasacima,ali nisu samo to,oni ce ovom kontrolom reci da je sve uredu i dati legitimitet tom Jerkovicu da nikakva sledeca vlada nemoze da ga kontrolise.
  • VOSA ! ! ! ! ! !

    17.08.2014 10:19
    Bivsa YU ! ! ! ! !
    Sram vas bilo lopovska bagro, sve sto je za vreme vladavine Gospodina Josipa Broza tita stvoreno i dobro funkcionisalo, sve ste medjusobno podelili i razgrabili.Kako su se vlade menjale tako su i grabljivci profitirali.Unistili ste stotine hiljada radnih mesta unesrecili porodice sada nezaposlenih bez i malo grize savesti, pljujete po TITU I ONIMA KOJI SU SVE OVO STVORILI gori ste od LESINARA.Upropastili ste YU poljoprivredu, prodali ste nasu VOJVODJANSKU ravnicu opet tamo nekim profiterima!Bivse vlade i oa danasnja su proizvodjaci doticnog jerkovica i njemu slicnih lopurdi.
  • soko

    17.08.2014 06:39
    da li mozemo vratiti firme
    Roman bi se ovde mogao napisati, ali nista lepo nisam cula za tog coveka da bi ovaj komentar odgovarao bivsoj vlasti. Sa kim si takav si i nije mi jasno da su dozvolili takve privatizacije koje su unistili mnoga mesta u Vijvodini i ojadili mnoge porodice. Avakog boli svoja rana, a nas u Bacu boli Agrobacka koja je bila velika firma, a danas je ruina. Odakle njemu pare da to sve kobajagi kupi je jasno , tako da je bilo lako to sve oduzeti i vratiti opstini.
  • Dukanac

    17.08.2014 06:20
    Da li će biti ispitane veze Jerkovića sa tadašnjom vlasti jer je nemoguće sve ovo uraditi bez barem pasivne pomoći nekoga iz države?
  • panonius

    17.08.2014 06:19
    a tek sada ???
    Šta je , tek sada ste se setili da džarate po fekalijama ? Ne smete da pipkate oko zaštićenog svedoka , možda je čekao da se prašina slegne - koliko takvih zaštićenih krokodila čeka lepše dane (za njih!) ????
  • Helen

    16.08.2014 20:44
    Istragom bi trebalo da se utvrdi ko je iz tadasnje vlasti omogucio Jerkovicu da kupi Backu i zasto nije ponistena privatizacije jer Jerkovic nije investirao u preduzece iako je imao obavezu.
  • Semberac

    16.08.2014 20:27
    Molim lepo, da se ne završi na pretnjama, već da Mileta odgovara za malverzacije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna