Info
25.09.2014.
14:05
Ambasador SAD u Beogradu Majkl Kirbi izjavio je da veruje da je, iako rizik od terorizma uvek postoji, Srbija bezbedna od opasnosti koju predstavljaju ekstremisti Islamske države.
  • kirbi

    25.09.2014 18:11
    kirbi
    Vidi se da gospodin nije upoznat sa nasom istorijom,aa ovo mi se bas i ne svidja kad jedan Amerikanac kaze da smo bezbedni,istorijske cinjenice ne govore tako zapad se uvek ovde branio od istoka i islamaod rimskog preko austrougarskog i uvek su se tu nekako umesale srbende da sve to brane i sacuvaju i posle ne dobiju nista,aa vec nam je poznato kada nam kazu nece poskupeti struja gas hrana ...obavezno ce poskupeti ,kada kazu ...nece biti restrikcija obavezno ce ih biti...aaa sta sa ovim ..Srbija je bezbedna od terorizma gde ce nas to odvesti.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna