Info
04.10.2014.
20:09
Sve je manje bivših taksista i taksista koji namerno krše propise i na izlasku iz aerodromske zgrade putnike vuku za rukav, tvrde u Komunalnoj policiji.
  • 100%Taksista

    05.10.2014 06:51
    Država kao krivac
    Zbog nedostatka posla mnogi su otišli da se bave TAXI-PREVOZOM. Jedino je problem što mnogi obavljaju legalno, a oko 70% nelegalno (procenat iz Novog sada). Saobraćajna inspekcija i komunalna policija gotovo ništa ne rade po pitanju suzbijanja nelegalnog rada. Od pre nepune 3 god rečeno je da sa TX tablicom će se znati ko je nelegalan, a ko radi legalno. Da će policija oduzimati vozila onima koji taksiraju bez dozvole za rad i bez TX tablica, a FUTOG-TAXI i dalje vozi kao do sada, Ilegalni taxi za Rumu, Rumenku, Futog, Temerin,Čenej, Zrenjanin, Kać, Žabalj, Beograd Vukovar..... Svi, Inspekcija, policija, znaju gde su i niko ništa ne preduzima. Samo donose Propise i Uredbe na Zakon o Auto-taxi prevozu kojim je*u nas legalne taksiste, a divljake u doo Taxi preduzećima i tzv Linijaše ne diraju. Čak je doskorašnji Glavni saobraćajni inspektor od Futog taxi uzimo reket da ih inspekcija ne kontroliše, a linijaše ne diraju zbog toga što otac jednog inspektora radi Žabalj-taxi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna