Info
27.11.2014.
13:26
Novosadska policija pojačano će kontrolisati pešake u utorak i sredu, 2. i 3. decembra od 8 do 12 sati.
  • NS65

    30.11.2014 20:23
    I treba...
    Pešaci su najranjiviji učesnici u saobraćaju i u pogledu istoga najnekulturniji. Skontali su da su vozači uvek krivi pa započinju prelazak i onda kada su svesni da je vozilu koje nailazi teško da se zaustavi. Da policija redovno sprovodi ove akcije kao što redovno klepaju za pojas i svetla preko dana, saobraćaj u gradu bi bio bezbedniji i manje stresan za sve učesnike.
  • 28.11.2014 09:00
    a telefoniranje za vreme vožnje?
    zašto samo dva dana traje akcija? a telefoniranje i pisanje poruka za vreme vožnje?
  • 27.11.2014 16:55
    Juriiiiš! Ukrotimo pešake, oni su najveća pretnja demokratskim tekovinama i razvojnim smernicama srpskih patriotskih snaga!
  • DonJuan

    27.11.2014 16:45
    Apelujem i ja na te iste saobracajce koji apeluju na pesake, da malo kaznjavaju tatine sinove sto voze dzipove 100 na sat u gradu i 200 na sat na autoputu!!!

    Apelujem na Parking servis da pocisti mafijaske automobile ispred Solo kafica i ostalih stecista kriminalno-politicke kvazielite, umesto sto vrslja po studentskom kampusu!!!

    Apelujem na ostatak policije da se pozabavi kradjama akumulatora, bicikala, telefona, lancica i svega ostalog na sta se samo nasmeju kad prijavis, jer znaju da to niko ni ne trazi!!!

    Apelujem na tuzilastvo i sudove da rade svoj posao i da teske kriminalce, koji su zasluzili dozivotnu robiju, ne pustaju na ulicu istog dana, ako se policija i usudi da protiv nekog podnese prijavu!!!

    A ovo sto vi radite se jednostavno zove sviranje qrcu!!!
  • Lajavi

    27.11.2014 15:21
    Najbenigniji?
    Juce mi izlete dete izmedju automobila, na sred ulice. Sreca pa vozim normalno, ne jurcam i mogao sam da ukocim.
    Pesaci prelaze masovno van pesackog prelaza, ne postuju crveno svetlo, pretrcavaju....
    I sta ti to znaci "zna se ko danas ide peske"
    Svi mi koji imamo automobil treba da se osecamo nelagodno zbog toga sto ti nemas?
  • Brus Vilis

    27.11.2014 14:43
    Druže plavi, nemoj po glavi
    Ma bravo, aj sad pliz jednu pojačanu kontrolu kriminalaca, može? I ako bi bili ljubazni da zaobidjete škole i profesore u štajku, na obrazovanje je trebalo da mislite mnogo ranije. Naravno, očekujem da pohvatate dilere ispred spomenutih škola kao i kradljivce šahtova, bicikala, te da ukrotite balavurdiju koja po bulevarima kida lančiće bakama i otima im torbice. Ne verujem da će vam pešaci za to vreme pobeći i uteći, sa njima možete da se obračunate i kasnije. Osim ako vam dedica koji pretrčava ulicu u Adicama nije veći prioritet.
  • Shimmy

    27.11.2014 13:36
    Naslov treba da glasi...
    U toku akcija punjenja budzeta, naplatom kazni od najbenignijih ucesnika u saobracaju. SRAMOTA! Zna se ko danas ide peske

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna