Info
05.12.2014.
07:38
Policija ima indicije koje ukazuju na određene osobe kao moguće izvršioce napada na biznismena Milana Beka i sužava krug osumnjičenih, piše današnja"Politika".
  • Baltazar

    05.12.2014 13:03
    mda
    prvo je bilo oko sedam miliona osumnjicenih, sada je par hiljada, brzo ce oni to da rese obzirom da je rec o AMATERIMA, svi tragovi ukazuju na to, zar ne?
  • 05.12.2014 10:44
    Srpska napredna istraga će izgleda ustanoviti da je pok. Slobodan radulović naručilac ovog zlodela ...
  • zderavko

    05.12.2014 07:58
    Hleba i igara
    Čovek je preživeo i može da sebi priušti obezbeđenje kakvo poželi. Ako ga ponovo neko napadne (daleko od toga da priželjkujem), verovatno da ima razlog, a da nije pljačka u pitanju.
    Ono što bode oči jeste da se jednom Beku pridaje tolika važnost, sužava se krug, izrađuju se foto-roboti, ljudi su uposleni oko toga, čitave "radne grupe"...
    A jadnu ženu, majku, usmrti "crni džip" i nikom ništa maltene. Ako ne možemo (ili nećemo) da nađemo ko ju je udario, drž'mo onda taksistu. Gde je tu sužavanje kruga? Krug vrti i vrti... oko love. Ko ima lovu može da preživi, a može izgleda i da nekažnjeno ubija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna